Το μήνυμα του Β. Μαρινάκη στους οπαδούς της Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν στους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά το ανοικτό γράμμα του Β. Μαρινάκη στους φίλους των «Tricky Trees»:

«Αγαπητοί υποστηρικτές,

Ελπίζω αυτό το μήνυμα να σας βρει καλά με υγεία και καλή διάθεση μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και τη νίκη μας στο Στάμφορντ Μπριτζ. Καθώς ξεκινάμε μια νέα σεζόν, επιθύμισα να αναλογιστώ μαζί σας το ταξίδι μας μέχρι τώρα και να μοιραστώ μαζί τα απίστευτα βήματα που έχουμε κάνει ως σύλλογος κατά τη διάρκεια της σεζόν και της καλοκαιρινής περιόδου.

Πρώτα και κύρια, θέλω να εκφράσω τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την ακλόνητη πίστη και την παθιασμένη υποστήριξή σας. Είστε ο χτύπος της καρδιάς αυτού του συλλόγου και η αφοσίωση και η αγάπη σας για τη Φόρεστ είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τις μεγάλες φιλοδοξίες μας.

Για όσους από εσάς είχατε την τύχη να είστε μαζί μας στο Στάμφορντ Μπριτζ το Σάββατο, ελπίζω, όπως και εμείς, να αισθανθήκατε ότι κάτι ξεχωριστό συνεχίζει να αναπτύσσεται μέσα στον σύλλογό μας. Η νίκη μας δεν ήταν απλώς μια νίκη εκτός έδρας εναντίον μιας από τις καθιερωμένες ελίτ ομάδες της Premier League. Καθώς οι παίκτες και το προπονητικό μας επιτελείο πάλευαν μέχρι το τέλος και πανηγυρίσαμε στις εξέδρες, ένιωθα ότι ήμασταν κάτι περισσότερο από μια ποδοσφαιρική ομάδα, μια οικογένεια.

Όταν μιλάμε για οικογένεια, σημαίνει περισσότερα από ένα σύνολο ατόμων που υποστηρίζουν την ίδια ομάδα. Σε μια οικογένεια παλεύει ο ένας για τον άλλον, στηρίζει και αγαπάει ο ένας τον άλλον. Μια οικογένεια μένει ενωμένη όταν υπάρχουν λάθη, πονάει μαζί όταν κάποιος από εμάς θρηνεί και πανηγυρίζει μαζί όταν τα καταφέρνουμε. Η οικογένεια έχει ψυχή και συλλογικό χτύπο καρδιάς. Η οικογένεια μάς κάνει πιο δυνατούς μαζί, από το άθροισμα των μερών μας.

Από τους παίκτες στο γήπεδο μέχρι το προσωπικό στα παρασκήνια, από τους οπαδούς στις εξέδρες μέχρι τις κοινότητες που υπηρετούμε, όλους μας συνδέει ένας κοινός δεσμός, η αγάπη για τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Μαζί, μοιραζόμαστε τα ψηλά και τα χαμηλά, τους θριάμβους και τις ανατροπές, και στεκόμαστε ως ένα στην επιδίωξή μας για την επιτυχία. Αυτό το καλοκαίρι, ξεκινήσαμε μια αποστολή για να ενισχύσουμε αυτή την οικογένεια και είμαι χαρούμενος που πετύχαμε ακριβώς αυτό.

Ο ενθουσιασμός που κόβει την ανάσα της ημέρας λήξης μεταγραφών είδε τη Νότιγχαμ Φόρεστ να κυριαρχεί. Το σχέδιο ήταν πολύ σαφές και καλά υπολογισμένο. Ήταν το αποκορύφωμα μηνών αναλύσεων και ερευνών, συνεργατικών συναντήσεων με το προσωπικό μας και αδιάκοπης αναζήτησης μερικών από τα καλύτερα ταλέντα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Έχουμε φροντίσει πολύ να αναζητήσουμε και να αποκτήσουμε παίκτες που όχι μόνο είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι, αλλά διαθέτουν τα προσόντα που καθορίζουν τη Νότιγχαμ Φόρεστ: σκληρότητα, αποφασιστικότητα, ομαδικό πνεύμα και παθιασμένη δέσμευση να μας βοηθήσουν να πραγματοποιήσουμε τις κοινές μας φιλοδοξίες. Αυτοί οι νέοι παίκτες δεν είναι εδώ μόνο για να φορέσουν τα κόκκινα, είναι εδώ για να αγκαλιάσουν τις αξίες μας, να υποστηρίξουν την κληρονομιά μας, να μας ανεβάσουν στο επόμενο επίπεδο και να κάνουν περήφανο κάθε υποστηρικτή της Φόρεστ.

Οι παίκτες που έχουμε φέρει είναι μαχητές και νικητές που κατανοούν και πιστεύουν στο όραμά μας για το μέλλον αυτού του μεγάλου συλλόγου. Όταν παίκτες με τέτοιο ταλέντο, όπως αυτοί που φέραμε αυτό το καλοκαίρι επιλέγουν τη Νότιγχαμ Φόρεστ έναντι των άλλων κυρίαρχων ευρωπαϊκών συλλόγων που κυνηγούν τις υπογραφές τους, θα πρέπει να ξέρετε ότι μας επιλέγουν γιατί έχουμε μοιραστεί μαζί τους το όραμά μας και έχουν επενδύσει πλήρως σε αυτό. Θέλουμε να πετύχουμε.

Ελάτε μαζί μας για να καλωσορίσουμε όλες τις νέες μας μεταγραφές στον σύλλογο. Από τη στιγμή που θα μπουν για πρώτη φορά στο City Ground σε ημέρα αγώνα, ξέρω ότι θα νιώσουν τη συλλογική αγάπη και τη φιλοδοξία που μοιραζόμαστε και θα εμπνευστούν και θα ενθαρρυνθούν από την απόφασή τους να ενταχθούν στη Φόρεστ. Χρειάζονται την πλήρη υποστήριξή σας. Για όσους δεν έχουν ξαναπαίξει στην Premier League, χρειάζονται επίσης χρόνο και υπομονή για να προσαρμοστούν.

Φυσικά, καθώς νέοι παίκτες μπαίνουν στην οικογένειά μας, άλλοι αποχωρούν. Τους ευχόμαστε επιτυχία στη μελλοντική τους καριέρα μακριά από τη Νότιγχαμ, αλλά περισσότερο από όλους στον Μπρέναν Τζόνσον. Ο Μπρέναν συνοψίζει όλα όσα είναι υπέροχα στο ποδόσφαιρο. Ένα νεαρό αγόρι που παίζει για την τοπική του ομάδα, εκπληρώνει τα όνειρά του και μεγαλώνει όχι μόνο ως ποδοσφαιριστής, αλλά ως άνθρωπος.

Είναι ο απόλυτος νεαρός επαγγελματίας και η συνεισφορά του στον σύλλογο που αγαπά ήταν τεράστια – μας βοήθησε να επιστρέψουμε στην Premier League και μας βοήθησε να διατηρήσουμε αυτή την κατάσταση στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της περασμένης σεζόν. Με τη μετακόμισή του στην Τότεναμ έδωσε επίσης στην παιδική του ομάδα τα οικονομικά μέσα για να επανεπενδύσει και να συνεχίσει να αναπτύσσεται. Τον ευχαριστούμε που είναι μέλος της οικογένειάς μας και μας έδωσε τόσα πολλά από τον εαυτό του. Να είσαι καλά, Μπρέναν, να είσαι γερός και υγιής και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Το όραμά μας για τον σύλλογο είναι ξεκάθαρο και ακλόνητο: βρισκόμαστε σε έναν δρόμο για την επανίδρυση της Νότιγχαμ Φόρεστ ως κυρίαρχης δύναμης στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Αυτό το ταξίδι δεν είναι βραχυπρόθεσμο. Πρόκε