Ο Άντονι απαντά στους ισχυρισμούς ότι επιτέθηκε σε πρώην κοπέλα του

Τα βραζιλιάνικα Μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι, ερευνάται από το δικαστήριο του Σάο Πάολο για ενδοοικογενειακή βία κατά της πρώην κοπέλας του, Γκαμπριέλα Καβαλίν.

Ο Άντονι θέλησε να απαντήσει στις φήμες με επίσημη δήλωση: «Από σεβασμό προς τους θαυμαστές, τους φίλους και την οικογένειά μου, αισθάνομαι υποχρεωμένος να μιλήσω δημόσια για τις ψευδείς κατηγορίες που υπήρξα θύμα».

«Από την αρχή χειρίστηκα αυτό το θέμα με σοβαρότητα και σεβασμό, παρέχοντας τις δέουσες διευκρινίσεις στην αστυνομική αρχή. Η αστυνομική έρευνα είναι υπό την κάλυψη της δικαιοσύνης, επομένως δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω το περιεχόμενό της».

«Ωστόσο, μπορώ να πω με 100% σιγουριά ότι οι κατηγορίες είναι ψευδείς και ότι τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουν ήδη προσκομιστεί και άλλα που πρέπει να προσκομιστούν δείχνουν ότι είμαι αθώος για τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν».

Διαβάστε ακόμα: Οπαδός συνελήφθη για.. κεφαλιά στον Ρόι Κιν!

«Η σχέση μου με την κα Γαβριέλα ήταν ταραχώδης, με φραστικές προσβολές και από τις δύο πλευρές, αλλά ποτέ δεν εξάσκησα σωματική βία. Κάθε φορά, είτε σε κατάθεση είτε σε συνέντευξη, παρουσιάζει διαφορετική εκδοχή των κατηγοριών».

«Έτσι, έρχομαι να αρνηθώ τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν και να ενημερώσω ότι παραμένω στην πλήρη διάθεση των αρχών της Βραζιλίας για να διευκρινίσουμε τι χρειάζεται σε αυτή την υπόθεση. Πιστεύω ότι οι συνεχιζόμενες αστυνομικές έρευνες θα αποκαλύψουν την αλήθεια για την αθωότητά μου», λέει ο Άντονι.

Κάντε ένα Like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!