Το «τελετουργικό» ύπνου του Χόλαντ που τον κρατάει σε φόρμα!

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χόλαντ, δήλωσε ότι κοιμάται με το στόμα του κλειστό με στόχο να διατηρήσει την εξαιρετική του φόρμα.

Ο Χόλαντ ακολουθεί μια ασυνήθιστη ρουτίνα το βράδυ που περιλαμβάνει τη στοματική ταινία και φορώντας μπλε γυαλιά που μπλοκάρουν το φως για τρεις ώρες πριν πάει για ύπνο. Ο 23χρονος μίλησε για τις νυχτερινές του συνήθειες σε μια συνέντευξη με τον YouTuber, Logan Paul, για το podcast του «Impaulsive».

«Νομίζω ότι ο ύπνος είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο. Το να κοιμάσαι καλά, απλά πράγματα, όπως τα μπλε γυαλιά, το να κλείνεις όλα τα σήματα στην κρεβατοκάμαρα, νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό», είπε ο Χόλαντ.

«Πρέπει να προσπαθήσεις να κολλήσεις με ταινία το στόμα σου. Κοιμάμαι με αυτό. Το να κάνεις πολλά πράγματα δεν είναι καλό, αλλά το να κάνεις μικρά πράγματα κάθε μέρα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αποδίδει πραγματικά».

Ο Χόλαντ είπε ότι ο λόγος για να κολλήσει το στόμα του ήταν για να μεγιστοποιήσει την αναπνοή από τα ρουθούνια, ενώ η έκθεση σε πηγές μπλε φωτός, όπως ηλεκτρονικές συσκευές, μπορεί να επηρεάσει τον ύπνο. Το τελετουργικό ύπνου του Νορβηγού αστέρα φαίνεται πως λειτουργεί ξεκάθαρα καθώς σκόραρε 52 γκολ στην πρώτη του σεζόν με τη Σίτι, βοηθώντας τον σύλλογο να κερδίσει το Champions League, την Premier League και το FA Cup.

Τα 36 γκολ του στην Πρέμιερ Λιγκ την περασμένη σεζόν είναι ρεκόρ για μία μόνο σεζόν στη διοργάνωση. Ο Χόλαντ είχε αποκαλύψει στο παρελθόν και συνήθειες της διατροφής του με την καρδιά και το συκώτι της αγελάδας, καθώς και ένα ποτό από γάλα, λάχανο και σπανάκι, που τον… βοήθησαν στο δρόμο προς την επιτυχία.