Τόμας Φρανκ: «Δεν είναι έκπληξη που κερδίσαμε»

Η Μπρέντφορντ κέρδισε 4-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Τόμας Φρανκ δεν έμεινε έκπληκτος από το αποτέλεσμα του αγώνα.

Η Μπρέντφορντ συνέτριψε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0, με τους Ντασίλβα, Γιένσεν, Μι και Εμπουεμό να βρίσκουν δίχτυα. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας, Τόμας Φράνκ, εκθείασε την ομάδα του, ενώ δε φάνηκε έκπληκτος από το αποτέλεσμα του αγώνα.

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook!

«Έχω μείνει άφωνος, με κάποιο τρόπο έχασα τα λόγια μου. Αυτό γιατί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι το μεγαλύτερο κλάμπ του κόσμου, και παραμένει μία από τις καλύτερες ομάδες, με κορυφαίους παίκτες και εμείς μόλις τους κερδίσαμε με 4-0».

«Δεν αποτελεί έκπληξη που κερδίσαμε, επειδή ξέρω ότι είμαστε καλοί. Έχω μείνει άφωνος, με κάποιο τρόπο έχασα τα λόγια μου. Αυτό γιατί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι το μεγαλύτερο κλάμπ του κόσμου, και παραμένει μία από τις καλύτερες ομάδες, με κορυφαίους παίκτες και εμείς μόλις τους κερδίσαμε με 4-0».

«Μερικές φορές το πλάνο παιχνιδιού είναι κάπως σταμάτα-ξεκίνα αλλά σήμερα νομίζω το πλάνο που θέλαμε να πετύχουμε ήταν εξαιρετικό, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά. Είμασταν επιθετικοί, πιέζαμε ψηλά, κάτι που μας έδωσε δύο γκολ και τους προκαλέσαμε πολλά προβλήματα. Η χαμηλή γραμμή που επιλέξαμε να αμυνθούμε, ήταν πάρα πολύ καλή. Το τρανζίσιον ήταν σε καλό επίπεδο, το τέταρτο γκολ ήταν φανταστικό», ανέφερε για το πλάνο της ομάδας ο Δανός.

«Η απόφαση να είμαστε περισσότερο ακριβείς ήταν επιτυχία και είμασταν και πολύ καλοί στις στατικές φάσεις, έτσι ήταν τέσσερις τομείς στους οποίους πήγαμε πολύ καλά. Είναι φανταστικό συναίσθημα να είσαι μέλος ενός πράγματος που επιτυγχάνει και όλα πάνε στην σωστή κατεύθυνση».

Συντάκτης: Κώστας Τσιακλής

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Απαρηγόρητος Ντε Χέα: «Κόστισα τρεις βαθμούς στην ομάδα μου»