Τότεναμ: Πήγε να απαγορεύσει οριστικά την είσοδο στην σημαία «Spurs Cyprus»!

Η Τότεναμ πήγε να απαγορεύσει την είσοδο της σημαίας «Spurs Cyprus» στο γήπεδο καθώς την θεώρησε ως πολιτική. Τελικά αυτό αποφεύχθηκε λόγω διαμαρτυρίας των φιλάθλων της ομάδας!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Η Τότεναμ προσπάθησε να απαγορεύσει την είσοδο της σημαίας «Spurs Cyprus» στο γήπεδο καθώς την θεώρησε ως πολιτική. Η παρέμβαση του κόσμου αποδείχτηκε καταλυτική, χαλώντας τα σχέδια των διοικούντων!

Την απίστευτη αυτή ιστορία έφερε στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail, η οποία ανέφερε ότι οπαδοί της Τότεναμ δημοσίευσαν στο διαδίκτυο πως τους απαγορεύτηκε πλέον να παίρνουν μαζί τους στο γήπεδο την συγκεκριμένη σημαία.

Πρόκειται για τους Άθω, Άλεξ και Κρίς Κυριάκου, οι οποίοι εδώ και αρκετά χρόνια έχουν πάντα μαζί τους την σημαία, μεταφέροντας την σε διάφορες περιοχές της Αγγλίας και της Ευρώπης γενικότερα. Οι τρείς άντρες προέβηκαν και σε δηλώσεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, κατηγορώντας την ομάδα για διάκριση.

«Η Τότεναμ μας ενημέρωσε ότι δεν επιτρέπεται πλέον να φέρουμε την σημαία «Spurs Cyprus» στο γήπεδο και ότι απαγορεύεται οριστικά η μεταφορά του μέσα σε αυτό. Αυτός ο λόγος είναι πλήρης και απόλυτη ανοησία. Η Κυπριακή σημαία 100% δεν είναι πολιτική σημαία. Έχουμε αυτή την σημαία 15+ χρόνια και δεν είχαμε ούτε ένα πρόβλημα».

«Τώρα ξαφνικά είναι πολιτική σημαία και δεν επιτρέπεται πλέον μέσα στο γήπεδο. Πολλοί από τους οπαδούς της περιγράφουν την σημαία ως εμβληματική, όλοι την λατρεύουν. Κανείς δεν έχει πρόβλημα με την σημαία. Αυτό είναι διάκριση και είμαστε πραγματικά πληγωμένοι από την συμπεριφορά του συλλόγου. Μας παίρνουν την ζωή»!

Τελικά, 64 λεπτά μετά την δημοσίευση ήταν αρκετά για την Τότεναμ να πάρει πίσω την απόφαση της, αφού προηγήθηκαν επαφές των Κύπριων φίλων της ομάδας με τους ανθρώπους του Tottenham Hotspur Supporters Trust και τον αξιωματικό σύνδεσμο υποστηρικτών.

Το θέμα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις, με τους οπαδούς των «Σπέρς» να αποδοκιμάζουν την απόφαση αυτή. Αρκετοί χαρακτήρισαν την απόφαση ως ντροπιαστική, ενώ ένας άλλος αγανακτισμένος οπαδός αποκάλεσε την ομάδα ως ένα απόλυτο αστείο!

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο Facebook για περισσότερες ειδήσεις γύρω από τον κόσμο του Αγγλικού ποδοσφαίρου!