Τσέλσι: Στο κόλπο για τον Κουκουρέγια

Άλλος ένας υποψήφιος για την υπογραφή του Μαρκ Κουκουρέγια προστέθηκε, καθώς η Τσέλσι μπήκε «σφήνα» για την απόκτηση του.

Αντίπαλό για την υπογραφή του Μαρκ Κουκουρέγια απέκτησε η Μάντσεστερ Σίτυ, καθώς η Τσέλσι έχει μπει «σφήνα» για τον Ισπανό αριστερό μπακ. Όπως ανέφερε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι «Μπλε» έχουν ενδιαφερθούν για τον μπακ της Μπράιτον και δε σκοπεύουν απλά να μείνουν εκεί.

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!

Η πρώτη πρόταση των «Πολιτών» που ήταν στα 40 εκατομμύρια λίρες είχε απορριφθεί και σύμφωνα με το δημοσίευμα δε σκοπεύουν να τη βελτιώσουν. Οι «Μπλε» έχουν σκοπό να ξεκινήσουν σήμερα τις διαπραγματεύσεις, έχοντας ετοιμάσει τις προτάσεις τους.

Σύμφωνα με τελευταίο δημοσίευμα στο Στάμφορντ Μπριτζ είναι αισιόδοξοι για τον 24χρονο αριστερό μπακ και δε θεωρούν ότι ο ίδιος θα είναι πρόβλημα στις συζητήσεις. Το ποσό το οποίο είναι πρόθυμη να πληρώσει η ομάδα του Τόμας Τούχελ είναι στα 50 εκατομμύρια λίρες, συν τον Λίβαϊ Κόλγουιλ από τη Κ23.

Οι «Γλάροι» έχουν κοστολογήσει τον Ισπανό στα 50 εκατομμύρια, οπότε η προσφορά των «Μπλε» μπορεί να φανεί πιο ελκυστική. Νωρίτερα μάλιστα ο Ισπανός διεθνής είχε ζητήσει από την ομάδα να φύγει, για να πάρει πιο εύκολα μεταγραφή.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Τσέλσι: Προσπαθεί για «τράμπα» Κβαρντιόλ-Βέρνερ