Βάζει πωλητήριο στην Έβερτον ο Μοσίρι

Αλλαγές σε όλα τα επίπεδα φαίνονται πως έρχονται στην Έβερτον, αφού ο ιδιοκτήτης της Φαρχάντ Μοσίρι βάζει πωλητήριο στην ομάδα.

Λίγες ώρες μετά την απόλυση του Φρανκ Λάμπαρντ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Guardian, υπάρχουν εξελίξεις και στο διοικητικό μέτωπο της Έβερτον. Πιο συγκεκριμένα φαίνεται πως ο Φαρχάντ Μοσίρι έχει αποφασίσει να παραχωρήσει την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

Μοσίρι

Δεν είναι είδηση ότι ο Μοσίρι, ψάχνει τους τελευταίους μήνες να βρει τον άνθρωπο που θα τον διαδεχτεί όσον αφορά τις τύχες στης ομάδας. Ο Μοσίρι είναι ο άνθρωπος που έχει επενδύσει στο νέο γήπεδο της Έβερτον που κατασκευάζεται αυτόν τον καιρό στο Μπράμλεϊ-Μουρ Ντοκ και φαίνεται πως αυτή θα είναι η τελευταία (αλλά τεράστια) παρακαταθήκη του στον σύλλογο.

Ωστόσο ο Βρετανό-Ιρανός επιχειρηματίας θέλει να κάνει απόσβεση ενός μεγάλου μέρους αυτών των χρημάτων και όποιος ενδιαφερθεί για τα «Ζαχαρωτά» θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Η Deloitte έχει αναλάβει να χειριστεί την πώληση του συλλόγου και σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η τιμή εκκίνησης των συζητήσεων είναι στα 560 εκατομμύρια εύρω.

Μένει να διαπιστωθεί τις επόμενες μέρες, αν τα ρεπορτάζ αυτά επιβεβαιωθούν, την ώρα που η Έβερτον δίνει μάχη για να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ.


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Έβερτον: Τα ονόματα που βρίσκονται στο τραπέζι!