Βελτιωμένο συμβόλαιο προσφέρει η Γιουνάιτεντ στον Γκαρνάτσο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε βελτιωμένη προσφορά συμβολαίου στον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, καθώς είναι ένας παίκτης που πιστεύει σε αυτόν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί να δώσει ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο στον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο καθώς θεωρείται παίκτης κλειδί στη νέα εποχή που οραματίζεται ο Έρικ Τεν Χαχ.

Ο νεαρός άσος διανύει μια πολύ καλή σεζόν με εννιά συμμετοχές, ένα γκολ και δυο ασίστ στην Πρέμιερ Λιγκ και έχει όλα τα φόντα να αποτελέσει βασικό μέλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο μέλλον. Αναμένεται μάλιστα να κληθεί και στην Εθνική Αργεντινής για τα φιλικά παιχνίδια του Μαρτίου από τον Λιονέλ Σκαλόνι που εκτιμά τις ποδοσφαιρικές του αρετές όσο και ο Έρικ Τεν Χαχ.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν συνάψει μια συμφωνία που θα προσφέρει υψηλά κίνητρα στον ποδοσφαιριστή και χαμηλότερο βασικό μισθό και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ανταμείβει την κατάσταση που βρίσκεται ο παίκτης αλλά και να μην δίνει στους νέους παίκτες πολλά χρήματα τόσο σύντομα, ανεξαρτήτως ταλέντου.

Ο Γκαρνάτσο έχει απορρίψει ήδη μια πρόταση που θα του απέφερε 20.000 λίρες την εβδομάδα. Είναι κατανοητό ότι έχει βελτιωθεί σημαντικά από τότε αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί το συμβόλαιο του να σταθμίζεται βάση της εξέλιξης του και της απόδοσης του εντός γηπέδου.

Γκαρνάτσο

Το τρέχον συμβόλαιο του Γκαρνάτσο έχει ισχύ μέχρι το 2024 με οψιόν ανανέωσης ενός χρόνου και αξία 7000 λίρες την εβδομάδα. Η Γιουνάιτεντ έχει φυσικά επίγνωση ότι είναι χαμηλό για το ταλέντο του αλλά όπως είπαμε και πριν, στοχεύει στην καλύτερη ανάπτυξη του παίκτη πρώτα και θεωρεί ότι θα ακολουθήσουν και τα περισσότερα χρήματα σαν αποτέλεσμα της βελτίωσης του αγωνιστικά.

Ακολούθησε μας στο facebook πατώντας εδώ