Ξέσπασμα κατά δημοσιογράφου από τον Ριτσάρλισον!

Μπορεί ο Αντόνιο Κόντε να έφυγε από την Τότεναμ, αλλά τα πνεύματα είναι ακόμα τεταμένα με τον Ριτσάρλισον να ξεσπά μέσω Twitter κατά δημοσιογράφου.

Πιο συγκεκριμένα, το όνομα του Ριτσάρλισον ήταν μαζί με αυτό του Κριστιάν Ρομέρο στο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γκαστόν Εδούλ της Daily Mail, το οποίο ανέφερε ότι οι δύο παίκτες θα αποχωρούσαν εάν παρέμενε στην Τότεναμ ο Αντόνιο Κόντε.

Αυτό εξόργισε τον Βραζιλιάνο διεθνή επιθετικό που ξέσπασε μέσω Twitter με την παρακάτω δημοσίευση:

“Το να με αμφισβητούν και να μου κάνουν κριτική για τις εμφανίσεις μου, είναι μέρος του ποδοσφαίρου και το δέχομαι., Το να λένε όμως ψέματα για μένα, δεν το δέχομαι! Είχα πάντα πολύ σοβασμό για τον Κόντε και όλους τους προπονητές μου.

Με βοήθησε πολύ κατά την έλευσή μου στην Τότεναμ και όποτε είχαμε κάποιο πρόβλημα (ακόμα και αν ήταν δημόσια), το λύναμε με βάσει τη συζήτηση και τον επαγγελματισμό, και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Δεν είχα ηγηθεί μίας ομάδας εναντίον του, σχεδόν το αντίθετο συνέβη. Συγγνώμη που δεν μπόρεσα να προσφέρω όσα περίμενε από μένα και δεν έκαναν αρκετά για τον ίδιο ώστε να μείνει. Όταν έφυγε, του έστειλα ένα μήνυμα ευχαριστώντας τον και δίνοντάς του ευχές που αξίζει!

Από την άλλη πλευρά, ο δημοσιογράφος που ευθύνεται για αυτό το απαίσιο ψέμα, δεν μπήκε καν στον κόπο να μιλήσει με τους εκπροσώπους μου ή να με ακούσει. Κακός επαγγελματίας και κακός χαρακτήρας! Ντροπή και σε σένα Tyc Sports”, ανέφερε ο εξοργισμένος Ρισάρλισον.