Χάβερτς για Καντέ: “Έχει το ίδιο κινητό εδώ και δέκα χρόνια”

Ο Κάι Χάβερτς μίλησε για τον συμπαίκτη του στην Τσέλσι, Ενγκολό Καντέ, εκθειάζοντας την ταπεινότητα του Γάλλου μέσου.

Ο Καντέ που βρίσκεται σε διαδικασία αποθεραπείας και επιστροφής από τον τραυματισμό του, είναι ως γνωστόν μία από τις πιο συμπαθητικές φυσιογνωμίες της Πρέμιερ Λιγκ αλλά και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Η ταπεινότητα, η εργατικότητα, το χαμόγελο και η ευγένεια είναι τα χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν και τον καθιστούν λατρεμένο στο φίλαθλο κοινό.

Ο Γερμανός επιθετικός της Τσέλσι, Κάι Χάβερτς, με αφορμή τα γενέθλια του Καντέ, μίλησε για τον ίδιο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Guardian.

“Έχω γνωρίσει παίκτες που ξοδεύουν τόσα πολλά χρήματα που αναρωτιέσαι γιατί το κάνουν αυτό. Υπάρχουν παίκτες που δεν τους νοιάζει και άλλοι που τους νοιάζει. Έχω γνωρίσει διαφορετικούς χαρακτήρες. Ο Τόνι Κρόος είναι ένας από αυτούς.Είναι ήρεμος, έχει τα πόδια του στο έδαφος, δεν τον ενδιαφέρουν φανταχτερά πράγματα. Ξέρει ότι η ζωή δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο”.

“Ο Ενκολό Καντέ είναι ο δεύτερος. Έχει το ίδιο τηλέφωνο εδώ και 10 χρόνια, δεν τον ενδιαφέρουν τα αυτοκίνητα ή τα ρούχα”, είπε ο Γερμανός μεσοεπιθετικός.

«Δεν μπορείς να κρίνεις τους ανθρώπους για αυτά που ξοδεύουν. Αν τους κάνει χαρούμενους, δεν με νοιάζει. Ίσως κατά βάθος, είναι καλοί άνθρωποι, αλλά θέλουν απλώς να το παίξουν κουλ. Μερικές φορές είναι κάπως προστατευτικός», κατέληξε ο Γερμανός.