Ξεσπά ο Ρονάλντο: «Τα μέσα λένε ψέματα, θα μάθετε την αλήθεια σε λίγες εβδομάδες»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξέσπασε κατά των ΜΜΕ σε σχόλιό του στο Instagram, κάτω από δημοσίευση που έκανε αναφορά στο μέλλον του, τονίζοντας ότι ο Τύπος λέει ψέματα και μάλιστα προανήγγειλε συνέντευξη που θα αποκαλύψει την αλήθεια.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ένα σχόλιο στο Instagram σε μια σελίδα θαυμαστών του στο Instagram με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε για το μέλλον του Πορτογάλου σούπερ σταρ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο εξακολουθεί να μοιάζει αβέβαιο όπως συμβαίνει από την αρχή του καλοκαιριού.

Ο Ρονάλντο έγραψε στο σχόλιο ότι τα ΜΜΕ λένε ψέματα και προανήγγειλε ότι θα παραχωρήσει συνέντευξη στην οποία θα αποκαλύψει την αλήθεια. Μάλιστα αναφέρει ότι τους τελευταίους μήνες στις 100 ειδήσεις που αφορούν τον ίδιο, μόλις οι πέντε είναι ακριβείς.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Μ. Γιουνάιτεντ: Γυρνάει «πλάτη» σε Ραμπιό, στρέφεται σε Κασεμίρο!

«Θα μάθουν την αλήθεια όταν δώσω συνέντευξη σε μερικές εβδομάδες. Τα μέσα λένε ψέματα. Έχω ένα σημειωματάριο και τους τελευταίους μήνες από τα 100 νέα που έχουν να κάνουν με εμένα, μόνο τα πέντε είναι ακριβή. Μείνετε με αυτό», ήταν το σχόλιο του Πορτογάλου.

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!