Ανακοίνωσε τον Άλιστερ Τζόνστον η Σέλτικ

Η Σέλτικ ανακοίνωσε την μεταγραφή του Καναδού αμυντικού Άλιστερ Τζόνστον από την Μοντρεάλ, με συμβόλαιο για πέντε χρόνια.

Η διακοπή για το Μουντιάλ, έδωσε την ευκαιρία στην Σέλτικ να ενισχυθεί, ανακοινώνοντας την μεταγραφή του Άλιστερ Τζόνστον. Ο 24χρονος, συμμετείχε σε όλα τα παιχνίδια του Καναδά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, και θα ενταχθεί στην ομάδα την επόμενη βδομάδα.

«Είμαι ενθουσιασμένος. Τον προσδιορίσαμε από πολύ νωρίς ως κάποιον που πιστεύουμε ότι μπορεί να προσθέσει στον σύλλογό μας», είπε ο Ποστέκογλου. «Είχε μια ενδιαφέρουσα καριέρα, όπου χρειάστηκε να δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσει εκεί που είναι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ολοκληρώσαμε τη συμφωνία. Νομίζω ότι είχε καλή απόδοση στο Παγκόσμιο Κύπελλο», πρόσθεσε.

«Παίζει κυρίως στη δεξιά πλευρά της άμυνας, στο κέντρο ή στο δεξί μπακ. Είναι πολύ καλός τεχνικά και να παίζει επιθετικά. Επίσης πολύ δυνατός και δεν τον πειράζουν οι φυσικές πτυχές του παιχνιδιού, και όπως είπα, νομίζω ότι θα προσθέσει κάτι στον σύλλογό μας».

Ο Τζόνστον ξεκίνησε την καριέρα του στο Λέικσκορ του Κεμπέκ. Από εκεί αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες του καναδικού και αμερικάνικου πρωταθλήματος. Το 2020 πήγε στο Νάσβιλ, και μετά από έναν χρόνο πήρε μεταγραφή για την Μόντρεαλ. Εκεί, σε 39 εμφανίσεις σκόραρε τέσσερα γκολ.

Διαβάστε ακόμα: Ζεσούς: Εκτός για 3-4 βδομάδες

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!