Χάου: “Δεν ήταν στα πλάνα μας το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι συγκινητικό”

Ο Έντι Χάου τόνισε πως η Νιούκαστλ βελτιώθηκε γρηγορότερα από ότι περίμενε και αποθέωσε τους παίκτες του για το τρομερό επίτευγμα της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε πελάγη ευτυχίας ο Χάου και οι παίκτες του μετά την επιστροφή της Νιούκαστλ στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη σεζόν 2002/03.

“Βελτιωθήκαμε πιο γρήγορα από ότι είχαμε προγραμματίσει και αυτό φέρνει μεγάλες προκλήσεις για το μέλλον. Αλλά πρέπει να αρπάξεις αυτές τις ευκαιρίες και είναι υπέροχο το αίσθημα. Είναι ένα απίστευτο επίτευγμα το να φτάσουμε εδώ από εκεί που ήμασταν. Είναι συγκινητικό. Είμαι πολύ περήφανος για όλους όσους βρίσκονται στην ομάδα”.

“Αυτό δεν ήταν στα πλάνα μας στην αρχή της σεζόν. Μόλις είχαμε αποφύγει τον υποβιβασμό και ελπίζαμε να μεγαλώσουμε και να διεκδικούμε την Ευρώπη σε μερικές σεζόν οπότε δεν μπορώ παρά να εκθειάσω τους παίκτες μου. Θα ήταν πολύ εύκολο να υποχωρήσουν αλλά δεν το έκαναν”.

“Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η καλύτερη διοργάνωση, το να μπεις σε αυτή τη διοργάνωση είναι κάτι μεγάλο. Είναι πολύ ιδιαίτερο να συμμετέχεις σε κάτι πολύ μοναδικό για το οποίο ελπίζουμε να μιλάμε για τα επόμενα χρόνια. Ήταν μια καταπληκτική σεζόν”, συμπλήρωσε ο Έντι Χάου.