Έκανε την πρώτη της μεταγραφή η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Την πρώτη της μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ υπογράφοντας τον Τυνήσιο διεθνή μέσο, Ανίς Σλιμάν.

Ο Ανίς Σλιμάν αποκτήθηκε από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με μεταγραφή από την Μπρόντμπι και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στις “Λεπίδες”.

Ο 22χρονος αγωνίστηκε με την εθνική Τυνησίας στο περασμένο Παγκόσμιο Κύπελλο ενώ ενσωματώθηκε άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα για το επερχόμενο φιλικό με την Τσέστερφιλντ.

“Μου αρέσει η κουλτούρα του συλλόγου. Άκουσα ότι είναι ένας σκληρά εργαζόμενος σύλλογος και αυτό μου θυμίζει τον εαυτό μου. Μου αρέσει να δουλεύω σκληρά και μου αρέσει να δίνω τα πάντα – να τα αφήνω όλα έξω στο γήπεδο. Σε αυτόν τον σύλλογο δεν δίνεται τίποτα, δουλεύονται τα πάντα.

Είχα μια πολύ καλή συζήτηση με τον σύλλογο και τον προπονητή και ένιωσα ότι είχαν το σωστό σχέδιο για μένα. Ο προπονητής ήταν πραγματικά ειλικρινής και είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ για την Πρέμιερ Λιγκ. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία και μια μεγάλη πρόκληση, δεν έρχομαι εδώ για διακοπές. Έχω περάσει πολλά στην καριέρα μου μέχρι τώρα, παρόλο που είμαι μόλις 22, αλλά έχω πολλά να μάθω ακόμα και ανυπομονώ να μάθω κάθε μέρα“, δήλωσε ο Ανίς.