«Έκλεισε» Ουαταρά η Μπόρνμουθ

Ο 20χρονος Ντάνγκο Ουαταρά αναμένεται να γίνει η πρώτη μεταγραφή της Μπόρνμουθ, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Συμφωνία στις 20 εκατομμύρια λίρες με την Λοριάν για τον πλάγιο μέσο.

Παίκτης της Μπόρνμουθ, πρέπει να θεωρείται ο Ντανγκό Ουαταρά. «Τα Κεράσια» τα βρήκαν σε όλα με την Λοριάν για την απόκτηση του 20χρονου πλάγιου μέσου από την Μπουρκίνα Φάσο. Ο νεαρός προέρχεται από ένα εξαιρετικό πρώτο μισό στο Σαμπιονά, όπου σε 18 εμφανίσεις, έχει πετύχει έξι τέρματα και έξι ασίστ. Από το 2021, έχει φορέσει την φανέλα του γαλλικού συλλόγου 44 φορές, ενώ έχει χρηστεί και διεθνής με την Μπουρκίνα Φάσο όπου σε δέκα συμμετοχές, έχει σημειώσει τέσσερα τέρματα.

Όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο παίκτης αναμένεται να βρεθεί άμεσα στην Αγγλία για τα απαραίτητα ιατρικά και την υπογραφή του συμβολαίου του. Το ποσό της μεταγραφής αναμένεται να αγγίξει τις 20 εκατομμύρια λίρες. Η άφιξη του νεαρού μέσου θα αποτελέσει σημαντική βοήθεια για την ομάδα του Γκάρι Ο’Νιλ, στην προσπάθεια για αποφυγή της άμεσης επιστροφής στην Τσάμπιονσιπ.

Σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής έπαιξε ασφαλώς η εμπλοκή του νέου ιδιοκτήτη της Μπόρνμουθ, Μπίλ Φόλεϊ στην γαλλική ομάδα. Ο 78χρονος Αμερικανός επιχειρηματίας πρόσφατα απέκτησε ένα μικρό ποσοστό της Λοριάν, ανοίγοντας έτσι την πόρτα της συνεργασίας μεταξύ των δυο ομάδων.

Διαβάστε ακόμα: Υπέστη καρδιακή προσβολή ο Ενόκ Μουέπου

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!