Υπέστη καρδιακή προσβολή ο Ενόκ Μουέπου

Σοκ για τον Ενόκ Μουέπου, καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπράιτον υπέστη καρδιακή προσβολή κατά την διάρκεια διαμονής του στην Ζάμπια.

Σοκαριστικά νέα έρχονται από την Ζάμπια, που αναφέρουν πως ο Ενόκ Μουέπου έπαθε καρδιακή προσβολή. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην ποδοσφιαριστής ένιωσε αδιαθεσία την ώρα που οδηγούσε. Σταμάτησε το όχημα του, βγήκε έξω αλλά κατέρρευσε στην μέση του δρόμου. Στην συνέχεια, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο περαστικοί.

Τον Οκτώβριο, ο Μουέπου αναγκάστηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο μόλις σε ηλικία 24 ετών. Σε εξετάσεις ρουτίνας, διαγνώστηκε πως πάσχει από μία σπάνια κληρονομική νόσο που προσβάλλει την καρδιά. Η ασθένεια αυτή αυξάνει δραματικά το ρίσκο για έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Τον τελευταίο καιρό, η Μπράιτον του είχε προσφέρει θέση ως προπονητή ακαδημιών. Ο πρώην μέσος δέχτηκε την θέση και ανέλαβε το πόστο του κόους της ομάδας κάτω των εννιά ετών. Έτσι, προχώρησαν στην παρακάτω ανακοίνωση: «Η ομάδα μπορεί να παράσχει την ακόλουθη ενημέρωση για το Ενόκ Μουέπου, ως απάντηση στις αναφορές των μέσων ενημέρωσης».

«Ο Ενόκ νοσηλεύτηκε στη Ζάμπια και αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε προληπτικούς ελέγχους. Η ιατρική μας ομάδα βρίσκεται σε επικοινωνία με το νοσοκομείο για να βοηθήσει εάν χρειαστεί. Ούτε ο σύλλογος ούτε ο Ένοκ επιθυμούν να κάνουν περαιτέρω σχόλια σε αυτό το στάδιο», συμπλήρωσαν. «Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει τους πολλούς για τα μηνύματα και την υποστήριξή τους».

Διαβάστε ακόμα: Ανακοίνωσε τον Μιχαΐλο Μούντρικ η Τσέλσι

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!