Επίθεση στο Μιλάνο με τραυματισμό του Πάμπλο Μάρι

Σοκ έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η επίθεση ενός άνδρα με μαχαίρι, σε εμπορικό κέντρο του Μιλάνο, εναντίον τυχαίων περαστικών. Μεταξύ των τραυματιών ο 29χρονος Ισπανός σέντερ-μπάκ, Πάμπλο Μάρι.

Η επίθεση ενός άνδρα με μαχαίρι, που έλαβε χώρα σε εμπορικό κέντρο του Μιλάνο, έχει συγκλονίσει τις τελευταίες ώρες την κοινή γνώμη.

Ο άνδρας επιτέθηκε και τραυμάτισε έξι ανθρώπους, δυστυχώς έναν εξ αυτών θανάσιμα. Ανάμεσα τους και ο Ισπανός αμυντικός Πάμπλο Μάρι, που αγωνίζεται στην Μόντσα ως δανεικός από την Άρσεναλ. Τα τελευταία νέα μάλιστα κάνουν λόγο, ότι ο πρώην αμυντικός των «Κανονιέρηδων» θα περάσει τη πόρτα του χειρουργείου.

Και οι δυο σύλλογοι έσπευσαν να ενημερώσουν σχετικά κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή, και αναφέρουν πως δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Η ιταλική ομάδα θα ανεβάσει στην επίσημη ιστοσελίδα μήνυμα συμπαράστασης στον 29χρονο: «Αγαπητέ Πάμπλο, είμαστε όλοι εδώ κοντά σε σένα και την οικογένειά σου, σε αγαπάμε, συνέχισε να αγωνίζεσαι όπως ξέρεις να κάνεις, είσαι πολεμιστής και θα γίνεις καλά σύντομα!»

Η επίσημη ανακοίνωση της Άρσεναλ: «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από τα τρομερά νέα για το μαχαίρωμα στην Ιταλία, το οποίο έχει οδηγήσει αρκετούς ανθρώπους στο νοσοκομείο, συμπεριλαμβανομένου του δανεικού μας κεντρικού αμυντικού Πάμπλο Μαρί. Επικοινωνήσαμε με τον ατζέντη του Πάμπλο, ο οποίος μας είπε ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο και ότι δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά. Οι σκέψεις μας είναι με τον Πάμπλο και τα άλλα θύματα αυτού του τρομερού περιστατικού».

Διαβάστε ακόμα: Σχολίασε το κολπάκι του Άντονι ο Τεν Χάχ

Κάντε ένα Like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!