Γιουνάιτεντ: Τέλος η σεζόν για τον φαν ντε Μπέικ

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Ντόνι φαν ντε Μπέικ λόγω τραυματισμού στο γόνατο, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Έρικ Τεν Χαχ.

Άσχημα νέα για τον Ντόνι φαν ντε Μπέικ, με τον τραυματισμό του στο γόνατο να του στοιχίζει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Ολλανδός συγκρούστηκε με τον Σένεσι στον αγώνα με την Μπόρνμουθ, στις αρχές του μήνα. Η σύγκρουση, ανάγκασε τον μέσο να εγκαταλείψει το γήπεδο.

Στην αρχή, ο Τεν Χαχ ανέφερε πως χρειάζεται ψυχραιμία μέχρι να αξιολογηθεί το μέγεθος της ζημιάς. Σήμερα, αποκάλυψε πως ο τραυματισμός είναι σημαντικότερος από ότι φαινόταν, με τον φαν Ντε Μπέικ να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Βέβαια, από το πόρισμα των εξετάσεων φαίνεται πως δεν έχει χτυπήσει τον χιαστό του.

«Ο Έρικ Τεν Χαχ επιβεβαίωσε ότι ο μέσος Ντόνι φαν ντε Μπέικ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν 2022/23 λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Όλοι εύχονται στον Ντόνι ταχεία ανάρρωση», ανακοίνωσε ο σύλλογος.

«Για το υπόλοιπο της σεζόν είναι εκτός», είπε ο Ολλανδός. «Οι σκέψεις όλων είναι μαζί του. Είναι τρομερό όταν είσαι σε μια σεζόν και τραυματίζεσαι άσχημα. Είναι πάντα πραγματικά απογοητευτικό», πρόσθεσε. «Φυσικά, τα άσχημα νέα είναι ότι θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι, μακροπρόθεσμα, το γόνατό του θα είναι εντάξει. Θα είναι έτοιμος ξανά για να παίξει και για την έναρξη της προετοιμασίας», ήταν το μήνυμα του προπονητή.

Διαβάστε ακόμα: Ο Πότερ αποχώρησε με συνοδεία απο το «Κρέιβεν Κότατζ»

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!