Γούλβς: «Ρίχνει» ματιές σε Γερμανία

Ματιές στη Γερμανία «ρίχνει» η Γούλβς, η οποία έχει δείξει ενδιαφέρον για τον επιθετικό της Στουτγάρδης, Σάσα Καλάιζιτς.

Ενδιαφέρον για τον επιθετικό της Στουτγάρδης, Σάσα Καλάιζιτς έχει δείξει η Γούλβς, όπως επιβεβαίωσε ο τεχνικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Σβεν Μίσλιντατ. Το Sky Sports μάλιστα είχε αναφέρει στην αρχή το ενδιαφέρον των «Λύκων» για τον 25χρονο.

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!

«Υπάρχουν πολλές ομάδες από την Αγγλία που είναι ενδιαφερόμενες, η Γούλβς είναι μία από αυτές, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο», ανέφερε ο Μίσλιντατ, ο οποίος είναι και πρώην επικεφαλής προσλήψεων της Άρσεναλ.

Η Στουτγάρδη θέλει 21 εκατομμύρια λίρες (25 εκατομμύρια ευρώ), αλλά το Sky Germany, υποστηρίζει πως υπάρχει συμφωνία στο ποσό των είκοσι εκατομμυρίων ευρώ. Όπως σχολίασε το Sky στη Γερμανία, οι προσωπικοί όροι δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα στη μετακίνηση του παίχτη στο Μολινό.

Ο 25χρονος ξεκίνησε από την αυστριακή ομάδα Αντμίρα και το 2019 πήρε μεταγραφή στη Στουτγάρδη. Τη σεζόν που μας πέρασε σκόραρε μόλις έξι γκολ σε 15 συμμετοχές, καθώς σε μεγάλο χρονικό διάστημα ο Αυστριακός ήταν τραυματισμένος.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: FA: «Ο Τούχελ υποκίνησε τον καυγά με τον Κόντε»