Η Μπεσίκτας σκέφτεται να λύσει το συμβόλαιο του Ντέλε Άλι

Τα πράγματα στην Τουρκία δεν εξελίσσονται καλά για τον Ντέλε Άλι, καθώς η Μπεσίκτας εξετάζει την ακύρωση του δανεισμού του Ντέλε Άλι.

Δεν σταματάει η κατηφόρα για τον Ντέλε Άλι. Ο 26χρονος δεν έχει ικανοποιήσει τους ανθρώπους της Μπεσίκτας, με την διοίκηση να εξετάζει την επιστροφή του στην Έβερτον. Μάλιστα, ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας σχολίασε τον παίκτη ως «κατώτερο των προσδοκιών», τονίζοντας πως δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με την απόδοση του Άγγλου.

Η συμφωνία περιλαμβάνει 1,94 εκατομμύρια λίρες για τον δανεισμό, συν ένα μπόνους της τάξης των 8,4 χιλιάδων λιρών ανά παιχνίδι. Το εμπόδιο για την λύση του δανεισμού είναι η εξόφληση των 1,14 εκατομμυρίων λιρών που απομένουν. Σύμφωνα με το BBC, δεν υπάρχει επιλογή επιστροφή του Άλι στην Έβερτον. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως αν ο τούρκικος σύλλογος θέλει να τερματίσει πρόωρα τον δανειμό, θα πρέπει να πληρώσει την αμοιβή του δανεισμού και τους μισθούς του παίχτη.

Ο μέσος έχει παίξει εννιά φορές σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπεσίκτας, σκοράροντας μόλις δύο γκολ. Τον προηγούμενο μήνα, γιουχαρίστηκε άσχημα από τους οπαδούς κατά την αλλαγή του. Σε εκείνο το παιχνίδι, αντικαταστήθηκε μόλις στο 30ο λεπτό, μετά από μια κάκιστη εμφάνιση. Ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης έχανε από ομάδα της δεύτερης κατηγορίας με 2-0. Στην συνέχεια, έγινε η ανατροπη (4-2), με την ομάδα να παίρνει την προκριση.

Διαβάστε ακόμα: Περνάει σε εποχή Ντέιβντ Βάγκνερ η Νόριτς

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!