Η Τσέλσι βάζει στα ταμεία της 5 εκατ. από την πρόκριση της Ρεάλ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ!

Η Τσέλσι έβαλε βάζει στα ταμεία της πέντε εκατομμύρια λίρες με την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η μεταγραφή του Εντέν Αζάρ από την Τσέλσι στη Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να μην έπιασε ποτέ αλλά οι «Μπλε» συνεχίζουν να βάζουν ακόμα λεφτά στα ταμεία τους με το ποσό πλέον να έχει περάσει τα 130 εκατομμύρια ευρώ.

Τι κι αν ο Βέλγος αποφάσισε φέτος το καλοκαίρι να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Η παρουσία της «Βασίλισσας» για μία ακόμη φορά σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ από το 2019 και μετά, υποχρεώνει τους «Ισπανούς» να δώσουν ακόμη πέντε εκατομμύρια λίρες στην Τσέλσι χάρη σε έναν ειδικό όρο που υπήρχε στη συμφωνία για τη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ.

Σύμφωνα με τον Mατ Λο της Telegraph εφόσον το συμβόλαιο του Βέλγου τελείωνε κανονικά φέτος το καλοκαίρι και η συμφωνία μεταξύ Τσέλσι και Ρεάλ για το συγκεκριμένο μπόνους ήταν μέχρι και το 2024, η Ρεάλ θα πρέπει να καταβάλλει κανονικά το ποσό στους «Μπλε», όπως έκανε και για κάθε παρουσία της σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ από το 2019 και μετά.


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Αναλαμβάνει την Σάλτσμπουργκ ο Πεπ Λάιντερς!