Η βοήθεια του FREE HIT (Μέρος Β’)

Έφτασε η ώρα να χρησιμοποιήσεις το Free Hit του Fantasy Premier League. Τι πάει να πει δεν το έχεις;

 

Η αγωνιστική που έρχεται (GW35), είναι η δεύτερη κενή αγωνιστική του Fantasy (μετά την GW31) και κάποιοι έχουν ακόμα την βοήθεια του Free Hit. Με βάση τα όσα είχαμε πει και στο πρώτο μέρος του άρθρου για αυτή τη βοήθεια, δύο ήταν οι καλύτερες στιγμές για να παίξετε το Free Hit, η 31η αγωνιστική ή η 35η αγωνιστική. Έτσι λοιπόν όσοι έχετε ακόμα την βοήθεια μπορείτε να συνεχίσετε την ανάγνωση, οι υπόλοιποι μπορείτε να βγείτε στο προαύλιο να παίξετε μπάλα.

Πάμε λοιπόν να ασχοληθούμε με όσους θα παίξουν τώρα την επιλογή Free Hit, που δεν είναι κάτι άλλο από μια Wildcard μιας χρήσης. Μπορείτε να αλλάξετε ως και όλη την ομάδα σας για μια μόνο αγωνιστική και έπειτα το ρόστερ σας, επανέρχεται όπως ήταν, πριν το Free Hit. Σε αυτή την κενή αγωνιστική συμμετέχουν 12 ομάδες, Arsenal – Burnley – Everton – Newcastle – West Ham – Stoke – Swansea – Man City – Liverpool – West Brom – Watford – Crystal Palace. Τα καλά νέα είναι ότι έχουμε πολλές επιλογές παικτών, τα κακά νέα είναι ότι έχουμε πολλές επιλογές παικτών! Πάμε όμως να τα δούμε πιο αναλυτικά, ανά θέση:

 

 

● ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Εδώ στην ουσία ψάχνουμε τον έναν, τον βασικό μας τερματοφύλακα Οι δύο καλύτερες επιλογές για αυτή την αγωνιστική είναι ο Ederson (5,6£) και ο Pickford (4,9£). Έπειτα θα συμπληρώσετε το ρόστερ σας με τον φθηνότερο βασικό παίκτη που έχει αγώνα τώρα και αυτός είναι ο Hart (4,2£).

● ΑΜΥΝΤΙΚΟΊ
Όπως στο τέρμα, έτσι και στις υπόλοιπες θέσεις θα δώσουμε έμφαση στην αρχική 11αδα και έπειτα θα συμπληρώνουμε την 15αδα με οικονομικές επιλογές βασικών παικτών. Έτσι λοιπόν στην άμυνα θα βρούμε τους Otamendi (6,3), Bellerin (5,9£), Mustafi (5,5£), Van Djik (5,7£) και Baines (5,6£), που είναι όλοι πολύ καλές επιλογές για την 11αδα μας. Ενώ από τις πιο οικονομικές επιλογές ξεχωρίζουν οι Long (4,0£), Tomkins (4,3), Arnold (4,4£) και (οπωσδήποτε αυτόν) Kiko Feminia (4,3£).

● ΜΕΣΟΙ
Στους μέσους αρχίζουν να μπλέκονται λίγο τα πράγματα καθώς υπάρχουν πολλοί και καλοί. Η μία θέση είναι σίγουρα του Salah (10,6£) και ψάχνουμε 4. Για μια θα παλέψουν οι Zaha (6,9£) και Milivojevic (5,1£). Μια θα είναι σίγουρα από τη City με τους Sterling (8,7£), De Bruyne (10,3£), Sane (8,5£) και David Silva (8,2£), να είναι όλοι εξαιρετικές επιλογές. Και για τις δύο θέσεις που μένουν θα πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα στους Shaqiri (6,2£), Arnautovic (7,0£), Walcott (6,8£) και Kenedy (4,8£).

● ΕΠΙΘΕΤΙΚΌΙ
Εδώ οι δύο από τις τρεις θέσεις είναι κλεισμένες, η μία από τον Aubameyang (10,6£) και η άλλη από τον Jesus (10,0£). Η τρίτη θέση που κλείνει και το ρόστερ θα εξαρτηθεί από το τι κινήσεις κάναμε στις προηγούμενες θέσεις και πόσα λεφτά μας απομένουν. Έτσι από το πάνω ράφι μπορούμε να κλείσουμε με τον Firmino (9,4£), ενώ με λιγότερα έξοδα υπάρχουν οι επιλογές των Tosun (6,8£), Wood (6,3£) και Perez (5,3£).

Με όλα αυτά τα δεδομένα λοιπόν, η ομάδα που θα έφτιαχνα θα ήταν κάπως έτσι:

 

 

Το Fantasy Premier League φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, όμως αυτές οι αγωνιστικές είναι και οι πιο κρίσιμες γιατί θα παιχτούν όλες οι βοήθειες που έχουμε στην διάθεση μας. Η 35η αγωνιστική θα είναι αυτή με το Free Hit, η GW36 θα είναι η τελευταία ευκαιρία για την 2η Wildcard και η GW37 αυτή με την τελευταία μaς κίνηση είτε αυτή είναι Bench Boost, είτε το Triple Captain. Εδώ θα είμαστε μέχρι το τέλος για να δούμε και ποιος θα “σηκώσει” φέτος την Λίγκα των ΕΥΑΠ.

 

Συντάκτης: #MrFantastic