Και τελικά… στη Λα Λίγκα ο Γκρίνγουντ!

Ο Μέισον Γκρίνγκουντ έχει βρει -όπως όλα δείχνουν- τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά από μια μεγάλη περιπέτεια στην τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Η υπόθεση του Μέισον Γκρίνγουντ μόνο εύκολη δεν ήταν και φτάσαμε πραγματικά στην τελευταία στιγμή για να βρεθεί ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία.

Το μεταγραφικό παράθυρο στην Ιταλία έκλεινε νωρίτερα και παρά το γεγονός ότι υπήρχε συμφωνία, οι ομάδες δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον χρόνο και η Λάτσιο έμεινε με άδεια χέρια.

Αμέσως, η Χετάφε εξέφρασε ενδιαφέρον για τον Άγγλο μεσοεπιθετικό και ελλείψει άλλων επιλογών, ο Μέισον Γκρίνγουντ θα παραχωρηθεί στην ισπανική ομάδα ως δανεικός για ένα χρόνο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η επιστροφή του λοιπόν στα γήπεδα μετά τις δικαστικές περιπέτειες των τελευταίων μηνών θα γίνει στην Ισπανία, με τη φανέλα της Χετάφε.

Η απομάκρυνση του Γκρίνγουντ από το Νησί έμοιαζε μονόδρομος, με το κλίμα να είναι βαρύ για τον ίδιο ειδικά στο Μάντσεστερ, οπότε πρόκειται για μια συμφωνία που βόλεψε όλες τις πλευρές.