Μ. Γιουνάιτεντ: Νέα πρόταση “μαμούθ” από τον Καταριανό Σεΐχη!

Ο Καταριανός Σεΐχης , Γιασίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Τανί, κατέθεσε δεύτερη βελτιωμένη πρόταση για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με το Sky Sports, ο Αλ Τανί κατέθεσε νέα πρόταση στους Γκλέιζερς, ύψους πέντε (!) δισεκατομμυρίων λιρών, με το ποσό φυσικά να προκαλεί ίλιγγο! Νέες προτάσεις κατέθεσαν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι αγοραστές του συλλόγου.

Ο Τζίμι Ράτκλιφ, ο πλουσιότερος Βρετανός επιχειρηματίας, έκανε επίσης δεύτερη πρόταση για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου, όπως αποκάλυψε εκπρόσωπος της INEOS. Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τον Φινλανδό επιχειρηματία, Τόμας Ζιλιάκους, που έχει καταθέσει μία πρωτοποριακή πρόταση ζητώντας ουσιαστικά τους φιλάθλους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους σε μεγάλο ποσοστό και να έχουν μισή-μισή την ομάδα.

Στον πρώτο γύρο των προσφορών, η υψηλότερη τιμή ήταν στα 4,5 δισεκατομμύρια, με τους Γκλέιζερς να λέγεται ότι θέλουν τουλάχιστον έξι. Πλέον οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες των «Κόκκινων Διαβόλων» έχουν τις αναθεωρημένες προτάσεις των υποψήφιων αγοραστών και μένει να αποφασίσουν τα επόμενα βήματα σε μια -κατά πως φαίνεται- μακρά διαδικασία.