Καντονά: «Ζήτησα να γίνω Πρόεδρος Ποδοσφαίρου στη Γιουνάιτεντ και το αρνήθηκαν»

Ο Γάλλος πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ερίκ Καντονά, είχε ζητήσει να γίνει Πρόεδρος Ποδοσφαίρου στους «Κόκκινους Διαβόλους», αλλά το αρνήθηκαν!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ερίκ Καντονά, είχε ζητήσει να γίνει Πρόεδρος Ποδοσφαίρου, αλλά δέχτηκε αρνητική απάντηση από τον πρώην πρόεδρο της ομάδας, Εντ Γούντγουρντ. Συγκεκριμένα όπως ο ίδιος ο Γάλλος ανέφερε, είχε συναντηθεί στα τέλη του 2021 με τον πρώην πρόεδρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να αναλάβει ένα πόστο στη διοίκηση της ομάδας.

«Πέρσι πρότεινα στο σύλλογο να αλλάξουν το τρόπο λειτουργίας τους. Ο Εντ Γούντγουορντ είναι σπουδαίος με το μάρκετινγκ, αλλά όχι με το ποδόσφαιρο. Η Γιουνάιτεντ θα έπρεπε να έχει έναν πρόεδρο και μετά έναν υπεύθυνο για το μάρκετινγκ και έναν υπεύθυνο για το ποδόσφαιρο, ο οποίος θα αποφασίζει για ο,τι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά.

«Έτσι τους πρότεινα να γίνω ο πρόεδρος ποδοσφαίρου. Συνάντησα τον Γούντγουορντ μερικές φορές. Αλλά δεν το δέχτηκαν! Ακόμα νομίζω ότι ή εμένα ή κάποιον άλλον, θα έπρεπε να είχαν βάλει έναν υπεύθυνο για το ποδόσφαιρο. Κάποιος από το σύλλογο που να ξέρει από ποδόσφαιρο».

«Αλλά δεν με ήθελαν! Οι φίλαθλοι πρέπει να ξέρουν, ότι ταξίδεψα στο Μάντσεστερ, για να τους δώσω την ευκαιρία να πετύχουν για τις επόμενες δεκαετίες. Και δεν το ήθελαν!», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Χουάν Μάτα: Ένας σπουδαίος «μαέστρος» χωρίς πρωτάθλημα

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!