Κάραχερ: «Αυτό είναι αυτοκτονικό ποδόσφαιρο»

Η Λίβερπουλ δέχτηκε τη συντριβή (4-1) από τη Νάπολι με τον Κάραχερ να κάνει σκληρή κριτική στην πρώην ομάδα του.

Η Λίβερπουλ δέχτηκε τη συντριβή (4-1) από τη Νάπολι με τον Τζέιμι Κάραχερ να ανησυχεί για το μέλλον της ομάδας, κάνοντας σκληρή κριτική στη πρώην ομάδα του. Σχολίασε ακόμα τον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού, ενώ αναρωτιέται αν έχει έρθει το τέλος ενός κύκλου.

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!

«Το πρόβλημα σήμερα δεν είναι το παιχνίδι. Ξεχάστε αυτό το παιχνίδι. Για μένα το μεγάλο πρόβλημα είναι οτι αυτό θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν; Είναι αυτό το τέλος ενός κύκλου;», ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος αμυντικός.

«Ο μεταγραφικό σχεδιασμός της Λίβερπουλ φέτος το καλοκαίρι ήταν λάθος, επειδή αυτή η ομάδα είναι τόσο μακριά από αυτό που παρουσίαζε τα τελευταία πέντε-έξι χρόνια. Είναι μια τεράστια πτώση σωματικά, λόγω του ότι συνέβη τα τελευταία πέντε-έξι χρόνια, με το τρόπο που έπαιξαν, πόσο εντατικοί ήταν. Μπορεί αυτή η ομάδα να το πάρει πίσω;»

«Έχουν οικοδομήσει την επιτυχία τους στην έντασή τους στη μπάλα, πράγμα που σημαίνει, ότι οι αντίπαλοι δε μπορούν να σηκώσουν κεφάλι και να βάλουν τη μπάλα πάνω. Άρα η ομάδα είναι σφιχτή. Συμπαγής πάντα. Κατά καιρούς υπάρχει κίνδυνος, αλλά παίρνεις ενέργεια, που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, έτσι ώστε τα τέσσερα μπακ να πρέπει να προσαρμοστούν και πρέπει να πάει τρία τέσσερα μέτρα πίσω».

«Αυτό είναι που συζητάμε όλοι. Αλλά να συνεχίζουν να παίζουν έτσι, πρόκειται να έχουν μεγάλα προβλήματα στη Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και για τη πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είναι αυτόκτονικό ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Κλοπ: «Διανύουμε δύσκολη περίοδο, οι ιδιοκτήτες δε σκέφτονται να με αντικαταστήσουν»