«Καραδοκεί» η Μπαρτσελόνα για Καντέ και Ζορζίνιο

Τα συμβόλαια των Καντέ & Ζορζίνιο ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, με την Μπαρτσελόνα να παρακολουθεί αμφότερες τις περιπτώσεις.

«Ζεστό ενδιαφέρον» της Μπαρτσελόνα αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα η Standard όσον αφορά τους Καντέ και Ζορζίνιο, των οποίων τα συμβόλαια με την Τσέλσι, ολοκληρώνονται το επόμενο καλοκαίρι. Εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά οι δύο ποδοσφαιριστές από τον Ιανουάριο και μετά θα μπορούν να διαπραγματευτούν με όποια ομάδα επιθυμούν.

Όπως είναι φυσικό τόσο με τον Ενγκολό Καντέ αλλά και με τον Ζορζίνιο υπάρχουν συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας με τους «Μπλε». Πιο συγκεκριμένα, η Τσέλσι προσφέρει μειωμένο συμβόλαιο στον Καντέ, λόγω των συνεχών προβλημάτων φυσικής κατάστασης. Ο Γάλλος υπολογίζεται ότι αυτή τη στιγμή έχει ένα υπογράψει συμβόλαιο αξίας 290.000 λιρών την εβδομάδα.

Η Τσέλσι προσφέρει στον Καντέ ένα συμβόλαιο μικρής χρονικής διάρκειας καθώς επικρατεί προβληματισμός μετά την υποτροπή του τραυματισμού του 31χρονου μέσου, που τον έχει κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο μήνες.

Παρόμοια κατάσταση επικρατεί και με τον Ζορζίνιο. Μάλιστα οι φήμες για μία πιθανή μετακόμισή του στη Βαρκελώνη, «φούντωσαν» όταν ο ατζέντης του Ιταλού, εντοπίστηκε στην πρωτεύουσα της Καταλονίας την προηγούμενη εβδομάδα. O Iταλός έχει απορρίψει όλες τις προτάσεις ανανέωσης του συμβολαίου του μέχρι τώρα.

Μέχρι την διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αναμένονται σίγουρα εξελίξεις, σε αμφότερες τις περιπτώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπαρτσελόνα το προηγούμενο καλοκαίρι…προτίμησε τους πρώην «Μπλε», αφού απέκτησε τόσο τον Αντρέας Κρίστενσεν, όσο και τον Μάρκος Αλόνσο, ως ελεύθερους. Άραγε, θα υπάρχει και ανάλογη συνέχεια;

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: «Νοσοκομείο» θυμίζει η Λίβερπουλ, εκτός κι άλλοι δύο!