Καζεμίρο: «Δεν μπορώ ούτε να κοιμηθώ»

Ο Καζεμίρο δήλωσε πως δεν μπορεί να κοιμηθεί την τρέχουσα σεζόν μετά από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν περνάει και την καλύτερη φάση της σεζόν μετά από τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και ο Κασεμίρο εξέφρασε τη δυσκολία του να κοιμηθεί μετά την απώλεια των περισσότερων στόχων για την ομάδα του.

Καζεμίρο

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε στο ESPN Brasil:

«Είναι δύσκολο. Το σημείο που με ενοχλεί περισσότερο είναι το ότι δεν αγωνιζόμαστε για τίτλους. Είμαστε 20 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση. Κάποιες φορές, δεν μπορώ ούτε καν να κοιμηθώ, προσπαθώντα να σκεφτώ να κάνω κάτι διαφορετικά. Είναι η πραγματικότητα. Δεν έχει νόημα να σκεφτόμαστε τίτλους ή τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει να σκεφτούμε τα παιχνίδια της σήμερον ημέρας.

Πρέπει να σκεφτούμε την καθημερινότητα, είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε εννέα βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια και πήραμε δύο. Ήμασταν απογοητευμένοι. Πρέπει να σκεφτούμε παιχνίδι προς παιχνίδι και να επικεντρωθούμε στο επόμενο ματς, εναντίον της Μπόρνμουθ.

Το παιχνίδι [εναντίον της Λίβερπουλ] ήταν πολύ γρήγορο και καλό. Ένας κλασικός αγώνας. Αντιμετωπίζαμε μία από τις πρωτοπόρες του πρωταθλήματος και μια ομάδα που περνάει μια καλή φάση. Ανταποκριθήκαμε καλά. Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Στην έδρα μας είμαστε δυνατοί, αλλά παίξαμε εναντίον μιας μεγάλης ομάδας. Πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι».


Διαβάστε ακόμη στο eyap.gr: Η Κ.Π.Ρ. απέλυσε τη μασκότ διότι φλέρταρε τις γυναίκες του γηπέδου