Καμία προφορική συμφωνία μεταξύ Λίβερπουλ & Αμορίμ

‘Ενα tweet του Φλόριαν Πλάτενμπεργκ έχει φουντώσει τις φήμες για προφορική συμφωνία της Λίβερπουλ με τον Ρούμπεν Αμορίμ.

‘Ενα tweet του Φλόριαν Πλάτενμπεργκ έχει φουντώσει τις φήμες για προφορική συμφωνία της Λίβερπουλ με τον Ρούμπεν Αμορίμ. Ο Γερμανός δημοσιογράφος ισχυρίζεται πως ο Αμορίμ θέλει να είναι ο επόμενος προπονητής της Λίβερπουλ και ότι τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ωστόσο πριν από λίγες στιγμές ο Τζέιμς Πιρς, ο πλέον έμπιστος δημοσιογράφος στα θέματα της Λίβερπουλ, ξεκαθαρίζει ότι πηγές μέσα από την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ λένε πως ακόμα δεν υπάρχουν επαφές με τον Πορτογάλο για τη δουλειά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Αμορίμ δεν είναι ένας ισχυρός υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ.

Από εκεί και πέρα, ο Πιρς τονίζει ότι η Λίβερπουλ έχει μία λίστα με υποψηφίους την οποία ακόμα επεξεργάζεται και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Ψυχραιμία λοιπόν διότι φαίνεται πως ο διάδοχος του Γιούργκεν Κλοπ δεν θα είναι τόσο εύκολη υπόθεση για τους «Ρεντς».


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Η Κ.Π.Ρ. απέλυσε τη μασκότ διότι φλέρταρε τις γυναίκες του γηπέδου