«Κλείνει» ταλέντο από τη Βραζιλία η Τσέλσι

Ένα βήμα πριν την απόκτηση 18χρονου ταλέντου από τη Βραζιλία βρίσκεται η Τσέλσι, σύμφωνα με πληροφορίες.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση ενός ακόμη deal φέρεται να βρίσκεται η Τσέλσι. Έπειτα από την επίτευξη οριστικής συμφωνίας με τους Ενκουνκού και Φοφανά – απομένουν οι ανακοινώσεις – οι Λονδρέζοι κοντοζυγώνουν και στην μεταγραφή του 18χρονου Άντρεϊ Σάντος από τη Βάσκο ντε Γκάμα.

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, o γεννηθείς στις 3 Μαΐου του 2004 χαφ έχει συμφωνήσει σε όλα με το λονδρέζικο κλαμπ και αναμένεται να περάσει προσεχώς από ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να υπογράψει άμεσα.

Ο Άντρεϊ Σάντος έχει καταγράψει συνολικά 37 συμμετοχές με το βραζιλιάνικο σύλλογο, έχοντας σκοράρει οκτώ φορές. Αγωνίζεται στον άξονα και κατά κύριο λόγο στο «6», αλλά ταυτόχρονα μπορεί με ευκολία να επιλεγεί και στο «8» ή το «10».

Όπως έχει ξεκαθαρίσει πολλάκις ο πρόεδρος της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, σκοπός του συλλόγου είναι η επένδυση σε τέτοιου είδους μεταγραφές ταλέντων. Η Βάσκο πρόκειται να εισπράξει άμεσα το 70% του ποσού της αξίας του Σάντος από τους «Μπλε», οι οποίοι προτίθενται να δαπανήσουν κάτι παραπάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Τσέλσι: Συμφώνησε με τη Μόλντε για Φοφανά!
Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!