Μπρέντφορντ: Επίσημη τοποθέτηση για την υπόθεση του Τόουνι

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε χθες το μεσημέρι (21/12) η Μπρέντφορντ, σχετικά την υπόθεση του Άιβαν Τόουνι.

Η είδηση πως ο πρώτος σκόρερ της Μπρέντφορντ, Άιβαν Τόουνι, εμπλέκεται σε υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού δεν είναι νέα.

Εδώ και περίπου έναν μήνα έχει γίνει γνωστό, πως ο 26χρονος επιθετικός, έχει επισήμως καταγγελθεί από την FA (Αγγλική Ποδοσφαρική Ομοσπονδία) για 232 παράνομους στοιχηματισμούς τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Μάλιστα οι «Μέλισσες έλαβαν ενημέρωση από την FA για επιπλέον 30 παράνομους στοιχηματισμούς του παίκτη τους.

Όπως είναι ευνόητο, η καταγγελία αυτή έχει ταράξει το εσωτερικό του συλλόγου το τελευταίο διάστημα, ο οποίος μάλιστα προέβη χθες (21/12) σε επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος.

Η ανακοίνωση της Μπρέντφορντ: «Η FA ενημέρωσε την Μπρέντφορντ ότι ο Άιβαν Τόουνι κατηγορείται για πρόσθετες φερόμενες παραβάσεις των κανόνων στοιχηματισμού της. Οι κατ’ ιδίαν συζητήσεις μας με τον Άιβάν και τους νομικούς του εκπροσώπους για το θέμα αυτό συνεχίζονται. Ο Άιβαν έχει προθεσμία μέχρι την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου του 2023 για να δώσει απάντηση. Δεν θα προβούμε σε κανένα περαιτέρω σχόλιο σε αυτό το στάδιο».

Διαβάστε επίσης: Τζον Μπόστοκ: Το «next big thing» που είναι απ’ τα 30… βετεράνος
Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!