Κλοπ: «Αυτό που έγινε ήταν τρελό, δεν έχουμε ομάδα να παίξει την Τετάρτη»

Η Λίβερπουλ κατέκτησε το 10ο Carabao Cup της ιστορίας της και ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν απόλυτα ευτυχισμένος μετά τη λήξη του τελικού κόντρα στην Τσέλσι.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ, μιλώντας στο Sky Sports τόνισε:

«Αυτό που έγινε σήμερα ήταν τρελό. Η ομάδα, μια ακαδημία γεμάτη χαρακτήρα. Είμαι τόσο περήφανος που μπόρεσα να είμαι μέρος αυτού απόψε. Το πιο τρελό πράγμα είναι ότι το αξίζαμε. Είχαμε τυχερές στιγμές, είχαν τυχερές στιγμές. Τα αγόρια αναδείχθηκαν, ήταν πολύ ωραίο».

Για τους πολλούς νέους που μπήκαν και πήραν την ευκαιρία τους σε ένα μεγάλο παιχνίδι:

«Είμαι σίγουρος ότι φέραμε όλα τα παιδιά! Χρειαζόμασταν φρέσκα πόδια, ήταν φρέσκα αλλά πολύ νέα, αλλά έκαναν τη δουλειά τους. Τα παιδιά προπονούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί μας, ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε. Είναι ένας πόνος, για να είμαι ειλικρινής, αυτό πρέπει να κάνεις σε αυτές τις στιγμές. Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί, είναι και ο Χάρβεϊ Έλιοτ και ο Έντο.

Δεν αναφέραμε τον Κόνορ Μπράντλεϊ, ήταν τόσο καλός. Ο Καομίν Κέλεχερ, ήταν τόσο καλός. Έχουμε τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο και το καλύτερο νούμερο δύο.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ, μίλησε έπειτα για τον τραυματισμό του Ράιαν Γκράβενμπερχ:

«Υπήρχαν δύο ομάδες που πάλευαν πολύ σκληρά και ο διαιτητής δεν ήταν στο επίπεδο του παιχνιδιού. Δεν ήταν καν φάουλ;! Μετά ο τέταρτος διαιτητής εξηγούσε ότι δεν μπορούν να δώσουν κάρτα… καλή ιδέα. Αυτή η φάση ήταν προφανής για μένα, όλα όσα χρειάζονται για μια κάρτα.

Έκαναν ακτινογραφία [στον Γκράβενμπερχ], δεν έχει σπάσει, αλλά υπάρχει τραυματισμός στους συνδέσμους. Πραγματικά αισθάνομαι πολύ άσχημα, αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ καλά.

Για το παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον στον πέμπτο γύρο του FA Cup την Τετάρτη:

«Δεν έχουμε ομάδα αυτή τη στιγμή για την Τετάρτη. Τα παιδιά που μπήκαν μπορούν ίσως να ξαναπαίξουν, οι υπόλοιποι θα κάνουν θεραπεία τη Δευτέρα.

«Αγαπώ πολύ αυτή τη χώρα, αλλά το πρόγραμμα δεν είναι φτιαγμένο για να κερδίζεις πολλές φορές. Θα δούμε το τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε, αλλά παλεύουμε για τα πάντα και μετά βλέπουμε τι θα ακολουθήσει. Με κάποιο τρόπο απέναντι στη Σαουθάμπτον θα υπάρχει μια ομάδα με τη φανέλα της Λίβερπουλ».

Σχετικά με τους πανηγυρισμούς: «Η Λίβερπουλ θα είναι η πρώτη ομάδα που θα πανηγυρίσει. Τελικά βρήκα την οικογένειά μου στις κερκίδες, ήταν πολύ χαρούμενοι. Τα υπόλοιπα, πρέπει να τα επεξεργαστώ».