Λάμπαρντ: «Προσπάθησα να τον υπογράψω στην Τσέλσι»

Στην συνέντευξη τύπου για το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι, ο Φράνκ Λάμπαρντ αποκάλυψε την προσπάθεια του να αποκτήσει τον Χάλαντ.

Ο προπονητής της Έβερτον, Φράνκ Λάμπαρντ, μίλησε ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι και αποκάλυψε πώς προσπάθησε να αποκτήσει τον Χάλαντ, όταν ήταν προπονητής στην Τσέλσι!

Συγκεκριμένα για τον Νορβηγό επιθετικό ανέφερε: «Είναι καταπληκτικός παίκτης και μόνο οι απόλυτοι παίκτες κορυφαίου επιπέδου γενικά μπορούν να κάνουν ότι κάνει σε ένα πρωτάθλημα κορυφαίου επιπέδου». «Προπόνησα εναντίον του σε ένα παιχνίδι προετοιμασίας όταν έπαιζε στην Σάλτσμπουργκ. Προσπάθησα να τον υπογράψω στην Τσέλσι και δεν επρόκειτο να γίνει»!

«Ήταν ξεκάθαρο στο παιχνίδι προετοιμασίας τι αγόρι ήταν. Πάμε εναντίον του και σέβομαι αυτούς που είναι στην κορυφή του παιχνιδιού τους. Το να τον σταματήσεις είναι καθήκον λόγω των ικανοτήτων και της δύναμης του. Όλοι το βλέπουμε, δεν είναι τίποτα άλλο από σεβασμό εκεί. Όταν παίζεις εναντίον του, πρέπει να δοκιμάσεις να μην του δώσεις τον χώρο που θέλει. Μπορεί να σε σκοτώσει σε μία στιγμή».

Διαβάστε ακόμα: H αγέλη των «Λύκων» έχει πια αρχηγό τον Λοπετέγκι

]Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!