Μαγκουάιρ: «Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει τον αγώνα»

Η Αγγλία έχασε από την Ιταλία στο Σαν Σίρο, αλλά ο Χάρυ Μαγκουάιρ, θεώρησε ότι θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει αν ήταν πιο αποτελεσματικοί.

Η Αγγλία γνώρισε την ήττα στο Σαν Σίρο από την Ιταλία για το Nations League, με τον αμυντικό των «Τριών Λιονταριών», Χάρυ Μαγκουάιρ, να θεωρεί πως αν ήταν πιο αποτελεσματικοί θα είχαν νικήσει τον αγώνα. Την ίδια εντύπωση είχε και ο προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος ανέφερε ότι ήταν καλύτερη η ομάδα του στον αγώνα.

«Περισσότερη αποτελεσματικότητα να είχαμε, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι άνετα. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο με τις εθνικές. Το διεθνές ποδόσφαιρο χτίζεται στη λίγη περισσότερη ποιότητα που θα δείξεις στο τρίτο μέρος του γηπέδου, σε αγώνες που δε θα το έχεις αυτό», σχολίασε αρχικά ο στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παράλληλα ο 29χρονος αμυντικός μίλησε και για τη κριτική που δέχεται αυτό το καιρό, αλλά και τα τελευταία χρόνια με τις εμφανίσεις του στους «Κόκκινους Διαβόλους» και την εθνική Αγγλίας. «Για να είμαι ειλικρινής δεν ακούω τον θόρυβο που γίνεται».

«Είμαι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η ομάδα που ακούγεται πιο πολύ στην Αγγλία. Έτσι αν έδινα σημασία, πιθανώς θα έπρεπε να διαβαζώ όλη την ημέρα σχόλια. Γι’ αυτό δεν ασχολούμαι».

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!