ΜακΚλάρεν: «Τα στάνταρ μας δεν ήταν αυτά της Γιουνάιτεντ»

Ο Στιβ ΜακΚλάρεν θεωρεί ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επανέλθει άμεσα στις επιτυχίες με την αρωγή της INEOS.

Ο βοηθός προπονητή του Έρικ τεν Χαγ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Στιβ ΜακΚλάρεν, μίλησε για την ανάγκη επαναφοράς των «σταθερών» στον σύλλογο, προσθέτοντας ότι η INEOS θέλει «να πετύχει».

Ο σύλλογος του Μάντσεστερ είχε μια ασταθή φετινή πορεία, παρά το γεγονός ότι έφτασε στον δεύτερο συνεχόμενο τελικό του F.A. Cup. Αυτή τη στιγμή οι «Κόκκινοι Διάβολοι» βρίσκονται στην 8η θέση του πρωταθλήματος και η πίεση έχει αυξηθεί στο πρόσωπο του Ολλανδού τεχνικού.

Ο ΜακΚλάρεν, πρώην βοηθός προπονητή της Γιουνάιτεντ υπό τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, επελέγη υπό τον τεν Χαγη και παρά τις δυσκολίες αυτής της σεζόν, ελπίζει ότι η νέα μειοψηφική επένδυση υπό τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και την INEOS θα κινηθεί ο σύλλογος προς τη σωστή κατεύθυνση.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε στο BBC: «Η Άρσεναλ επέστρεψε μετά από δύσκολους καιρούς και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντθα κάνει το ίδιο. Έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες. Βλέπω τεράστια πλεονεκτήματα από την INEOS και αυτό που προσπαθούν να κάνουν. Είναι η αναγνώριση των στάνταρ μας και η επιστροφή σε αυτά.

Σε κάποιες περιπτώσεις από τότε που επέστρεψα τα τελευταία δύο χρόνια, είχαμε αυτά τα πρότυπα. Είχαμε επίσης στάνταρ που δεν αυτά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μίλησα με τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, μίλησα με τον Σερ Ντέιβ Μπρέιλσφορντ, φέρνουν τους καλύτερους ανθρώπους. Θέλουν αυτό να επιτύχει. Το έχουν καταφέρει στα άλλα τους αθλήματα και επιχειρήσεις. Είμαι θετικός ότι θα το κάνουν ξανά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Επέστρεψαν στις προπονήσεις Μαρτίνεζ & Ράσφορντ