Ο Ρις Τζέιμς επιστρέφει στην αγωνιστική δράση

Μετά από πέντε μήνες απουσίας, ο Ρις Τζέιμς συμμετείχε και πάλι στην προπόνηση της Τσέλσι.

Ο αρχηγός της Τσέλσι, Ρις Τζέιμς επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από πέντε μήνες κατά τους οποίους αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα στον δικέφαλο. Ο 24χρονος αμυντικός είναι εκτός αγωνιστικής δράσης από τις 10 Δεκεμβρίου όταν και είχε αγωνιστεί μόλις 27 λεπτά.

Μετά την επιτυχημένη επέμβαση, ο Τζέιμς ακολούθησε ένα αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα αποκατάστασης και ενδυνάμωσης το οποίο ουσιαστικά του στοίχισε ολόκληρη τη σεζόν.

«Χρειάζεται να δούμε σήμερα ίσως και αύριο αν θα μπορέσει να είναι στην αποστολή. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα είναι εκεί μαζί μας. Να έχεις τον αρχηγό σου είναι πάντα μια τεράστια ώθηση για οποιαδήποτε ομάδα.

Έχουμε μια φανταστική σχέση, φυσικά είναι ένας εκπληκτικός παίκτης. Γνωρίζω ότι δεν είναι πάντα εύκολο όταν έρχεσαι από μακροχρόνιο τραυματισμό. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μπορεί να είναι διαθέσιμος και να είναι μέρος του συνόλου.

Στη συνέχεια, αν μπορεί να παίξει πέντε ή δέκα ή δεκαπέντε λεπτά, μισή ώρα θα ήταν καταπληκτικό. Αλλά φυσικά είναι δυστυχές που αυτό (η επιστροφή) συμβαίνει κατά την τελευταία εβδομάδα όταν έχουμε τρεις αγώνες (να παίξουμε)» δήλωσε ο Ποτσετίνο για την επιστροφή του Ρις Τζέιμς.


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Συμφωνία Εστεβάο-Τσέλσι, οι τέσσερις που χαιρετούν «σίγουρα» και ο Χάτσινσον