Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εκτός για το ντέρμπι ο Μαγκουάιρ

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, θα χάσει το αυριανό ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι λόγω τραυματισμού.

Τις υπηρεσίες του Χάρι Μαγκουάιρ θα στερηθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το αυριανό ντέρμπι με τη «γειτόνισσα», Μάντσεστερ Σίτυ. Ο αρχηγός των «Κόκκινων Διαβόλων» τραυματίστηκε στον μηρό στο παιχνίδι της εθνικής Αγγλίας με την Γερμανία για το Nations League, θέτοντας τον εκτός για το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ το απόγευμα της Κυριακής.

Μάλιστα, μετά την λήξη του παιχνιδιού, η κάμερα τον «έπιασε» να κουτσαίνει. Πάντως, ακόμα και να ήταν διαθέσιμος, αναμένεται πως θα έμενε στον πάγκο, αφού ο Τεν Χαγ έχει βρει το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας που του ταιριάζει. Ο Μαρτίνεζ και ο Βαράν φαίνεται πως έχει φτιάξει την ανασταλτική λειτουργία των «Κόκκινων Διαβόλων», προσπαθώντας να βρουν τις ισορροπίες στο παιχνίδι.

Παρά τα λάθη του, ο προπονητής του τον στηρίζει και τον βοηθά να εξελιχθεί. «Πρέπει να τον προπονήσω και να τον στηρίξω. Τον στηρίζω γιατί πιστεύω σε αυτόν. Μπορώ να δω τα προσόντα του. Η ποιότητα είναι εκεί. Σχεδόν 50 συμμετοχές για την Αγγλία, έχει υψηλές δυνατότητες. Τότε πρόκειται για αυτόν. Όλοι πιστεύουμε σε αυτόν», είπε ο Τεν Χαγ στην συνέντευξη τύπου.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Σκόουλς: «Γενναία απόφαση να αφήσει έξω τον Χάρι Μαγκουάιρ»

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!