Μαρτίνεζ: «Απέκρουσα ήδη τα πέναλτι που έπρεπε ν’ αποκρούσω»

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ κλήθηκε να σχολιάσει την επερχόμενη αλλαγή κανονισμών στα πέναλτι από την FIFA και το έκανε με καυστικό τρόπο.

Με καυστικό τρόπο επέλεξε να σχολιάσει ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ την φημολογία ότι η FIFA θα εισάγει νέους κανονισμούς όσον αφορά τους αντιπερισπασμούς που χρησιμοποιούν οι τερματοφύλακες εναντίον των εκτελεστών των πέναλτι. Οι φήμες αυτές έγιναν εντονότερες μετά την διαδικασία πέναλτι που έκρινε τον νικητή του Μουντιάλ του Κατάρ και στην οποία ο Μαρτίνεζ, χρησιμοποίησε κάθε δυνατό τρόπο σύμφωνα με τον Γιορίς, ώστε να χαλάσει την ψυχολογία των Γάλλων.

Μαρτίνεζ

Την φημολογία αυτή κλήθηκε να σχολιάσει ο πρωταγωνιστής της διαδικασίας εκείνης, Εμιλιάνο Μαρτίνεζ, ο οποίος δήλωσε ότι δεν θα έχει πρόβλημα να προσαρμοστεί. «Είπα και μετά το Κόπα Αμέρικα, ότι δεν γνωρίζω αν θα το έκανα ξανά. Απέκρουσα ήδη τα πέναλτι που έπρεπε να αποκρούσω.

Δεν γνωρίζω αν θα αποκρούσω πέναλτι για τα επόμενα 20 χρόνια, όμως έκανα αυτό που πρέπει στο Μουντιάλ και στο Κόπα Αμέρικα. Κατάφερα να τους σταματήσω και βοήθησα να κερδίσει η ομάδα, αυτό είναι αρκετό για μένα. Πρέπει πάντα να προσαρμοζόμαστε στους καινούριους κανόνες, κι αν θέλει η FIFA να συμβεί αυτό, θα συμβεί» δήλωσε μεταξύ άλλων ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα.


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Αθπιλικουέτα: «Θυμάμαι μόνο την μπάλα να φεύγει από το κόρνερ…»