Με αυτισμό διαγνώστηκε ο Τζέιμς ΜακΚλίν, ποδοσφαιριστής της Γουίγκαν

Με αυτισμό διαγνώστηκε ο ποδοσφαιριστής της Γουίγκαν, Τζέιμς ΜακΚλίν, αφού έβλεπε τα συμπτώματα της κόρης του να τα έχει κι αυτός.

Ο ποδοσφαιριστής της Γουίγκαν Τζέιμς ΜακΚλίν διαγνώστηκε με αυτισμό, αφού τα συμπτώματα που έχει κόρη του, τα είχε κι αυτός. Την είδηση αυτή την έκανε γνωστή ο ίδιος μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram, λόγω της Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για άτομα με Αυτισμό.

Ο 33χρονος έτσι αποφάσισε να μοιραστεί αυτά τα νέα για τον ίδιο, δείχνοντας ταυτόχρονα τη στήριξή του προς την κόρη του, που είχε διαγνωστεί με αυτισμό πριν από τέσσερα χρόνια.

«Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για άτομα με Αυτισμό».

«Όπως ξέρετε η κόρη μου Γουίλοου Ίβυ είναι αυτιστική. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν αλλάξει με τον πιο απίθανό τρόπο, αλλά και πολύ δύσκολο κατά καιρούς, όπου ο μπαμπάς της την έβλεπε να ξεπερνάει τα εμπόδια στη ζωή της και να μαθαίνει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες που έχει σε καθημερινή βάση».

«Όσο περισσότερο μάθαμε η Έριν κι εγώ και τον αυτισμό τόσο περισσότερο καταλαβαίναμε ότι είμαι ίδιος με την Γουίλοου σε περισσότερα απ’ όσο νομίζαμε».

«Βλέπω πολλές συμπεριφορές σε εκείνη που βλέπω και σε μένα. Έτσι αποφάσισα να πάω να κάνω εξετάσεις. Είναι ένα μέρος του ταξιδιού και τώρα έχοντας τη διάγνωση νιώθω ότι είναι ώρα να το μοιραστώ, λόγω της εβδομάδας που είναι».

«Έχω κάνει συζητήσεις προτού το μοιραστώ όπως ακριβώς είχα κάνει και με τη Γουίλοου, να αφήσω να καταλάβει ότι καταλαβαίνω και όντας αυτιστική δεν πρέπει και δεν μπορεί να την εμποδίσει να πετύχει τους στόχους της», ήταν τα λόγια του».