Με λένε Ibra και είμαι καλά!

Η άποψη ενός συντάκτη των ΕΥΑΠ για τον Zlatan Ibrahimovic, η ωδή στον μεγάλο ηγέτη του Manchester.

 

Πάμε πίσω στις αρχές Ιουλίου, όταν η Manchester United φέρνει στην Αγγλία τον μεγάλο Ibrahimovic, αμέσως γίνεται μεγάλος ντόρος και τα ΜΜΕ παίρνουν φωτιά. Γιατί όμως; Απλή η απάντηση. Γιατί ήρθε ο μεγαλύτερος επιθετικός στον πλανήτη, στην Premier League. Κατευθείαν όμως ξεκίνησαν και οι φωνές αντιλογίας, “είναι πλέον γέρος για να παίξει σε αυτό το πρωτάθλημα” και αλλά τέτοια και μείωσαν την αντικειμενική αξία της μεταγραφής του μεγάλου Zlatan, “φυτεύοντας” αμφιβολίες στο κεφάλι κάθε φιλάθλου.

 

 

Όποιος όμως έχει παρακολουθήσει την πορεία αυτού του τεράστιου παίκτη, θα ξέρει ότι δεν παίζει άπλα ποδόσφαιρο, αλλά κάνει σωστά την δουλειά του. Δικαιολογίες τύπου “δεν έδεσε με την ομάδα” δεν γίνονται δεκτές για αυτόν. Ο μεγάλος Cantona τον έκανε πρίγκηπα του “Θεάτρου των Ονείρων” και κατάλαβε πριν από όλους το τι θα ακολουθήσει. Αναμφίβολα μιλάμε για έναν εκκεντρικό άνθρωπο που ξέρει ότι είναι ο καλύτερος.

Στο κάτω-κάτω, από το πρώτο του παιχνίδι μας έδειξε ότι δεν κάνει πλάκα. Θα σηκώσει την United στις πλάτες του, ήδη της άλλαξε επίπεδο. Ρε παιδιά, για τον Ibra μιλάμε, ας καθίσουμε λοιπόν στους καναπέδες μας και ας χαζέψουμε τον Σουηδό ηγέτη να κάνει τα δικά του. Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρη έκθεση για την πάρτη του αλλά τα λόγια είναι περιττά.

 

Συντάκτης: Γιώργος Παπάζογλου