Μεταγραφή έκπληξη της Μπάγερν με την βοήθεια του Μανέ

Σε μια μεταγραφή που δεν έχει προηγούμενο προχώρησε η Μπάγερν, με τον Σάντιο Μανέ να “βάζει το χεράκι του”.

Σε μία παράδοξη μεταγραφή προχώρησε η Μπάγερν Μονάχου, προσφέροντας συμβόλαιο στον επιθετικό Σεγκμπέ Αζανκπό. Δεν σας λέει τίποτα το όνομα; Καθόλου περίεργο, ο Αζανκπό δεν ξεχώρισε ποτέ για τις αγωνιστικές του επιδόσεις. Το αντίθετο μάλιστα, στο πέρασμα που είχε από την Όλνταμ Αθλέτικ απέτυχε παταγωδώς και θεωρείτε ως ένας από τους χειρότερους επιθετικούς που πέρασαν από την ομάδα.

Ωστόσο ο Αζάνκπο έχει ένα άλλο προσόν σε πολύ υψηλά επίπεδα, την τύχη. Ο Αζάνκπο εντοπίστηκε από σκάουτερ σε νεαρή ηλικία στο Μπενίν και στάλθηκε για δοκιμαστικά στην Generation Foot Academy στην Σενεγάλη. Την ίδια περίοδο είχε ενταχθεί στην ακαδημία και ο γνωστός σε όλους πλέον Σάντιο Μανέ, οι δυο τους ανέπτυξαν γρήγορα μια δυνατή φιλία που κρατάει μέχρι σήμερα. Μάλιστα όταν ο Αζάνκπο πήρε μεταγραφή στην Όλνταμ ο Μανέ του πρότεινε να μείνει μαζί του στο σπίτι του στο Λίβερπουλ.

Όταν ο Μανέ πήρε την μεταγραφή στην Μπάγερν ο Αζάνπο ταξίδεψε μαζί του και τον συνόδευε παντού, από τις ιατρικές εξετάσεις μέχρι την τελετή υποδοχής. Αρκετές φορές έπαιρνε τον ρόλο του “ταξιτζή” καθώς οδηγούσε αυτός τον Μανέ στις προπονήσεις. Ο Μανέ έχει αναγνωρίσει την πολύτιμη βοήθεια και το στήριγμα που είναι τόσα χρόνια ο Αζάνκπο δίπλα του και έπεισε το τεχνικό επιτελείο της Μπάγερν να του προσφέρει συμβόλαιο. Παρόλα αυτά το ενδεχόμενο να τον δούμε στην πρώτη ομάδα είναι απίθανο , έχει ενταχθεί στην δεύτερη ομάδα υπό τις οδηγίες τους Ντεμικέλις.

πηγή: GIVEMESPORT

Συντάκτης: Σάκης Πετράκης