Μπράντον Γουίλιαμς: “Ο Μαγκουάιρ είναι παίκτης κορυφαίου επίπεδου”

Ο νεαρός Άγγλος, έπλεξε το εγκώμιο του Χάρι Μαγκουάιρ σε δηλώσεις του στο βρετανικό The Sportsman.

Με τον ερχομό του Λισάντρο Μαρτίνεζ, ο Χάρι Μαγκουάιρ μοιάζει να έχει βρεθεί εκτός των βασικών πλάνων του Έρικ Τεν Χαγκ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γεγονός αξιοσημείωτο, ειδικά λαμβάνωντας υπόψη πως ο Άγγλος είναι και ο πρώτος αρχηγός της ομάδας. Ωστόσο η όλη κατάσταση δεν φαίνεται να τον έχει επηρεάσει αρνητικά σύμφωνα με δηλώσεις του συμπάικτη του, Μπράντον Γουίλιαμς, που ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα.

“Ο Χάρι δίνει το 100% σε κάθε μα κάθε προπόνηση, είτε ξεκινάει βασικός, είτε όχι. Δεν μας ενδιαφέρουν αυτά που λέγονται στα σόσιαλ μίντια, γιατί ξέρουμε πως αυτό που έχει σημασία είναι αυτά που λέγονται μέσα στην ομάδα.”

Συμπλήρωσε, μοιάζοντας μάλιστα ελαφρώς εκνευρισμένος: “Αν αποδίδεις καλά στην προπόνηση, ποιος είναι ο κάθε ανόητος που κάθεται στο Twitter, που θα αποφασίσει αν πρέπει να ξεκινάς βασικός ή όχι; Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω.”

Σχετικά με τον ίδιο τον Χάρι Μαγκουάιρ ανέφερε:

“Ο Χάρι είναι ένας κορυφαίος άνθρωπος, ένας κορυφαίος αρχηγός, ένας κορυφαίος παίκτης. Έχει ήδη μια καταπληκτική καριέρα και θα φτάσει ακόμα πιο ψηλά. Είναι ήδη στο κορυφαίο επίπεδο εδώ και χρόνια, είναι αρχηγός στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όλα αυτά είναι πράγματα για τα οποία εγώ ο ίδιος ονειρεύομαι και αυτός τα έχει ήδη καταφέρει.”

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!