Νέα συμφωνία Adidas-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπέρογκο το ποσό που θα πάρει η ομάδα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισε μια νέα συμφωνία με την Adidas, με το ποσό που μπορεί να πάρει η ομάδα να φτάνει στα 900 εκατομμύρια.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Adidas, ανανεώνοντας το συμβόλαιό τους. Το ποσό μάλιστα που θα πάρει η ομάδα μπορεί να φτάσει μέχρι τα 900 εκατομμύρια λίρες.

Το συμβόλαιο που υπέγραψαν οι «κόκκινοι διάβολοι» με τη γερμανική εταιρεία ένδυσης θα έχει διάρκεια δέκα ετών. Οι δύο πλευρές είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν και συγκεκριμένα στις αρχές της σεζόν 2015-16, ενώ προηγουμένως είχαν συνεργαστεί τη δεκαετία του 1980 μέχρι τις αρχές του 1990.

Όπως αναφέρει η τελευταία ανακοίνωση της ομάδας, η αρχική συμφωνία με την Adidas συνδέει ένα μέρος των ετήσιων πληρωμών με τη συμμετοχή του συλλόγου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η αποτυχία να παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για δύο συνεχόμενα χρόνια, μείωσε τα ετήσια έσοδα κατά 30%.

«Η σχέση μεταξύ της ομάδας και της Adidas είναι μία από τις πιο σπουδαίες στον κόσμο του ποδοσφαίρου», ήταν τα λόγια του γενικού διευθυντή Ρίτσαρντ Άρνολντ.