Ντέιβιντ Μπρουκς: Νίκησε τον καρκίνο και επέστρεψε στην αποστολή της Μπόρνμουθ

Ο Ντέιβιντ Μπρουκς κέρδισε την μάχη με τον καρκίνο και επέστρεψε στην αποστολή της Μπόρνμουθ μετά από 525 μέρες.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια υγείας που κλήθηκε να ξεπεράσει ο Ντέιβιντ Μπρουκς κόντρα στον καρκίνο. Ο Ουαλός διαγνώστηκε τον Οκτώβριο του 2021 με λέμφωμα Χότζκιν δεύτερου σταδίου. Άπαντες στην Μπόρνμουθ, στήριξαν στον 25χρονο στην δύσκολη αυτή περίοδο.

Τον περασμένο Μάιο, ανακοινώθηκε πως ο Μπρουκς βγήκε νικητής. Οι θεραπείες ήταν αποτελεσματικές, και ο 25χρονος απαλλάχτηκε από τον καρκίνο. Τα «Κεράσια» θέλοντας έμπρακτα να δείξουν την εμπιστοσύνη τους στον παίχτη, ανανέωσαν το συμβόλαίο του μέχρι το 2026.

Στην συνέχεια, προπονήθηκε όλο το καλοκαίρι με την πρώτη ομάδα και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της ομάδας για να βρει τον ρυθμό και την φόρμα του. Όμως στο τέλος του Αυγούστου, υπέστη τραυματισμό στον μηριαίο, αργοπορώντας κι άλλο την επιστροφή του στα γήπεδα.

Ο Μπρουκς πάλεψε και με την βοήθεια της ιατρικής ομάδας του συλλόγου, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού. Μάλιστα, ο Ο΄Νιλ σε συνέντευξή του την προηγούμενη βδομάδα, δήλωσε αισιόδοξος για τον 25χρονο λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η επιστροφή είναι κοντά». Έτσι, σήμερα βρέθηκε στην αποστολή της Μπόρνμουθ για πρώτη φορά μετά από 525 μέρες, για το εντός έδρας ματς με την Λίβερπουλ.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Συνεχίζεται το «χάος» στο BBC – Δεν θα βγει στον «αέρα» ακόμη μία εκπομπή!

Ακολούθησέ μας στο Instagram για περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!