Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ παραιτήθηκε από τη Νότινγχαμ Φόρεστ

Σύντομο ήταν το πέρασμα του πρώην αρχιδιαιτητή της Super League από τη Νότινγχαμ Φόρεστ, καθώς παραιτήθηκε από τον ρόλο του αναλυτή διαιτησίας.

Ούτε τρεις μήνες δεν κράτησε η συνεργασία του πρώην διαιτητή της Πρέμιερ Λιγκ, Κλάτενμπεργκ με τον σύλλογο του Νότινγχχαμ. Ο πρώην αρχιδιαιτητής του ελληνικού πρωταθλήματος είχε αναλάβει τον ρόλο του αναλυτή διαιτησίας με σκοπό να βοηθήσει τους παίκτες και το προσωπικό της ομάδας να κατανοήσουν καλύτερα τη λειτουργία του VAR και τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνονται οι αποφάσεις στο Νησί.

Όπως αναφέρεται, ο ίδιος τόνισε πως τον τελευταίο καιρό ο ρόλος του ήταν περισσότερο εμπόδιο, παρά χρήσιμος και βοηθητικός.

«Με αυτό τον τρόπο ανακοινώνω ότι δεν θα παρέχω πλέον υπηρεσίες ανάλυσης αγώνων στην ποδοσφαιρική ομάδα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, ήμουν υπερήφανος που το έκανα στο πλαίσιο μιας συμφωνίας συμβούλων μεταξύ της NFFC και της Referee Consultant Ltd», δήλωσε ο 49χρονος μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον αγγλικό σύλλογο.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Green Day: “Συγχαρητήρια Έβερτον!”