Ο Πάνος Μάλαμας αποκλειστικά στο eyap.gr!

Ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος και ρεπόρτερ, Πάνος Μάλαμας, παραχώρησε μετά χαράς μια εξόχως ενδιαφέρουσα συνέντευξη, αποκλειστικά στον #TheGeordie11 και τους Έλληνες Υποστηρικτές Αγγλικού Ποδοσφαίρου.

 

Όσοι έχετε σπίτι σας Cosmote TV, δε γίνεται να μην τον γνωρίζετε. Το ίδιο και όσοι παρακολουθείτε τα δρώμενα στο Κύπελλο Ελλάδος αλλά και γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μπορεί να μην αποτελεί μέγεθος ανάλογο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου ή του Μιχάλη Τσόχου, αλλά αναμφίβολα, έχει καταγράψει μια αξιόλογη πορεία στο χώρο και όντας σε μικρότερη ηλικία από τους δύο προαναφερθέντες, το μέλλον του ανήκει. Κυρίες και κύριοι, ο Πάνος Μάλαμας!

Αποφοίτησε το 2001 από το ΚΑΡ (Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ) και έκανε το «αγροτικό» του στον Sport-Fm, αφού βρέθηκε στο δελτίο ειδήσεων μέχρι το 2002. Στη συνέχεια ακολούθησε το δρόμο του γραπτού Τύπου, ασκώντας το λειτούργημά του σε διάφορες πρωτοκλασάτες εφημερίδες (Αθλητική Ηχώ, Score, Sportime, Ένωση). Σε αυτόν τον τομέα παρέμεινε έως και το 2008, όταν και έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, πηγαίνοντας στην Cosmote TV (τότε Conn-x TV, ύστερα OTE TV και από τον Νοέμβριο του 2016 στη σημερινή της ονομασία).

Σήμερα, περιγράφει αγώνες της Premier League στον κορυφαίο συνδρομητικό τηλεοπτικό σταθμό της χώρας, ενώ στο πέρασμα των χρόνων έχει υπάρξει βασικός εκφωνητής σε αγώνες όλων των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, τα δικαιώματα των οποίων είχε κατά καιρούς κανάλι. Επίσης, βρίσκεται στο ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου, έχοντας καλύψει το πόστο αυτό και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Champions League. Παράλληλα, παρουσιάζει τις εκπομπές για τα προκριματικά του Euro και του Nations League αλλά και τα Pre-Game των αγγλικών ντέρμπι.

Ο #TheGeordie11 είχε την ευκαιρία να έρθει σε διαδικτυακή επαφή με τον Πάνο Μάλαμα, ο οποίος παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, αποκλειστικά στους Ε.Υ.Α.Π. Πώς ξεκίνησε η ενασχόλησή του με τον χώρο; Ποια ομάδα ξεχωρίζει από το Νησί; Ποια είναι τα πλάνα του για το μέλλον; Ώρα να τα ανακαλύψετε!

 

Ακολουθεί η συνέντευξη :

 

Κ: Αρχικά, πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τον χώρο της δημοσιογραφίας;

Π: Κυρίως λόγω της αγάπης για το ποδόσφαιρο, αλλά και γενικότερα για τον αθλητισμό. Ήταν ένας εναλλακτικός τρόπος ενασχόλησης με αυτό που πάντα μου άρεσε. Επίσης, έβρισκα πάντα ενδιαφέρον το να προσπαθώ να κατανοήσω και να εξηγήσω όσα συνέβαιναν σε ένα αθλητικό γεγονός.