Ο Ρίκι Λάμπερτ θεωρεί πως το νερό καθαρίζει αν του μιλάς!

Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ και της εθνικής Αγγλίας, Ρίκι Λάμπερτ, θεωρεί πως αν μιλάς θετικά στο νερό αυτό καθαρίζει!

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει αρκετές… συνωμοσιολογίες και έχουμε δει και διάσημους αθλητές να τις υποστηρίζουν, όμως αυτή του Ρίκι Λάμπερτ μας ξεπερνά!

Ο πρώην επιθετικός της Σαουθάμπτον που μετακόμισε στην Λίβερπουλ απογοητεύοντας, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη πως έκανε ένα πείραμα για να καθαρίζει το νερό που πίνει.

“Οι επιστήμονες έχουν κάνει ένα τεστ όπου μιλήσανε θετικά σε ένα ποτήρι νερό, το πάγωσαν, μίλησαν αρνητικά σε ένα άλλο ποτήρι νερό και το πάγωσαν επίσης. Μετά εξέτασαν τον πάγο. Το νερό της αρνητικότητας ήταν γεμάτο τρύπες και μαυρίλα. Το ποτήρι νερό στο οποίο μιλούσαν θετικά ήταν γεμάτο κρυστάλλους.

Έκαναν πειράματα στη λέξη και το νερό ανταποκρινόταν με τον ίδιο τρόπο κάθε φορά αν του μιλούσες με έναν συγκεκριμένο τρόπο”.

Ο Λάμπερτ συνέχισε: “Η μόνη λέξη όπου το νερό ανταποκρίνεται με τον πιο όμορφο τρόπο και παρήγαγε τους πιο όμορφους κρυστάλλους είναι η ευγνωμοσύνη στο νερό. Έτσι, όλα όσα έλεγα οφείλονται στο να δείξω ευγνωμοσύνη”.