Όλη η αλήθεια για την παρουσία Αζάρ, Ζορζίνιο και Κόουλ στη Χαλκιδική

Ο προπονητής και γυμναστής του camp της Chelsea στο Sani Resort, Χρύσανθος Μπετσάκος, εξηγεί στο eyap.gr για ποιο λόγο είδαμε «παρέλαση» αστέρων του αγγλικού ποδοσφαίρου και των «Μπλε» στη Χαλκιδική.

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες σχετικά με την παρουσία αστέρων του αγγλικού ποδοσφαίρου στη Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στο Sani Resort.

Αζάρ, Ζορζίνιο, Μπεντέκε, Άσλεϊ Κόουλ, Γουόκερ ήταν μερικοί από αυτούς που εμφανίστηκαν φέτος στη Χαλκιδική. Η είδηση δεν είναι φυσικά ότι μερικοί αστέρες του ποδοσφαίρου απόλαυσαν τις διακοπές τους στη χώρα μας, αλλά η παρουσία τους στο γήπεδο, στο οποίο διοργανώνεται το camp της Chelsea.

Πρόκειται για ένα επίσημο camp των «Μπλε» που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με το Sani Resort, στα πλαίσια του Chelsea FC International Foundation και λαμβάνει χώρα από τον Απρίλη μέχρι τον Οκτώβρη στη Χαλκιδική.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Προπονητής στην Κ18 της Άρσεναλ ο Τζακ Γουίλσιρ

Ο προπονητής και γυμναστής του εν λόγω camp της Τσέλσι στη Χαλκιδική (και φίλος της σελίδας μας), Χρύσανθος Μπετσάκος, μίλησε αποκλειστικά στο eyap.gr και τον Σωκράτη Μεταλίδη, εξηγώντας σε όλους μας ποιά ακριβώς είναι η λειτουργία του συγκεκριμένου camp και τι ακριβώς έκαναν οι Άγγλοι αστέρες εκεί.

«Η Τσέλσι είναι ένα μεγάλο club και έχει δίκτυο σε όλο τον κόσμο, όπως έχει και εδώ στη Χαλκιδική. Μπορεί να δηλώσει συμμετοχή όποιος θέλει στο camp, δεν είναι απαραίτητο να είσαι μέλος της Τσέλσι».

«Έρχονται τα παιδιά οικογενειών που προσεγγίζουν το Sani Resort για διακοπές, τους δείχνουμε το Chelsea foundation, φορούν ρούχα της Τσέλσι και προπονούνται από εμάς. Εγώ προπονώ παιδιά ηλικίας 10-12 ετών.

Είναι κάτι οργανωμένο από τη μεριά της Τσέλσι. Στέλνουν ρούχα, εξοπλισμό και προπονητές, υπάρχει προγραμματισμός. Στόχος δεν είναι η ανίχνευση ταλέντων όπως σε άλλα camp που διοργανώνονται ανά καιρούς, αλλά πρόκειται για μια καλοκαιρινή δραστηριότητα».

Κάντε ένα Like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!

Ο κ. Μπετσάκος -γυμναστής και προπονητής ποδοσφαίρου στον Π.Ο. Μουδανιών- γνώρισε και συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο camp τις προηγούμενες ημέρες, επομένως μας αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες σχετικά:

«Η αλήθεια είναι πως δεν ήρθαν για να προπονηθούν οι ίδιοι, αλλά τα παιδιά τους. Απλά, κάποιες ημέρες οι Ζορζίνιο, Γουόκερ και Άσλει Κόουλ βάλανε τα αθλητικά τους και τρέξανε στο γήπεδο».

«Ήταν όλοι πολύ απλοί και καθημερινοί, συζητήσαμε, ενώ συμμετείχαν και σε διάφορες δραστηριότητες, παρά το γεγονός ότι ήρθαν για διακοπές εδώ.

Ιδιαίτερα με τον Κόουλ-που είναι προπονητής στην Κ10 της Έβερτον- είχαμε αρκετές συζητήσεις γύρω από το ποδόσφαιρο και την προπονητική.

Ο Γουόκερ ήταν και guest star σε ένα φιλικό που διοργανώθηκε για τους πελάτες και τους υπαλλήλους του resort, κάτι που χαροποίησε τους πάντες».