Πήρε θέση η Τσέλσι για τις κατηγορίες περί ρατσιστικής συμπεριφοράς του Γκάλαχερ σε μικρό παιδί

Η Τσέλσι έβγαλε ανακοίνωση που υπερασπίζεται τον Κόνορ Γκάλαχερ, ο οποίος σε βίντεο φαίνεται να αρνείται επανειλημμένα να χαιρετίσει έναν μικρό φίλο της ομάδας πριν την έναρξη αναμέτρησης.

Σάλο έχει προκαλέσει στα σόσιαλ μίντια βίντεο στο οποίο ο νεαρός μέσος των «Μπλε», Κόνορ Γκάλαχερ, χαιρετά τα παιδιά που συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο πριν από τον αγώνα με την Μπέρνλι και καθώς προχωρά, ένας ακόμα μικρός επιθυμεί να τον χαιρετήσει, με τον Άγγλο διεθνή να φαίνεται να απορρίπτει τη χειραψία μαζί του.

Η πιθανή, όπως φαίνεται και στο βίντεο, άρνηση της χειραψίας στο μικρό παιδί, διαφορετικού χρώματος από τα άλλα, έβαλε «φωτιά» στα σόσιαλ μίντια, με αρκετούς χρήστες να κατηγορούν τον 24χρονο ποδοσφαιριστή για ρατσιστική συμπεριφορά.

Η Τσέλσι προέβη σε επίσημη ανακοίνωση, υποστηρίζοντας τον ποδοσφαιριστή της, αρνούμενη κάθε κατηγορία για ρατσιστική συμπεριφορά του Κόνορ Γκάλαχερ. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση ανέφερε:

«Ο σύλλογος της Τσέλσι γνωρίζει για ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον αγώνα του Σαββάτου με την Μπέρνλι, το οποίο έχει παρθεί εκτός πλαισίου και εκτός θέματος. Τα επακόλουθα διαφημιστικά σχόλια και η κατάχρηση που δέχτηκε ο Κόνορ Γκάλαχερ είναι εντελώς απαράδεκτα. Είμαστε περήφανοι που είμαστε μια ποικιλόμορφη, χωρίς διακρίσεις, ομάδα όπου άνθρωποι από όλες τις κουλτούρες, τα κοινωνικά στρώματα και όλων των ταυτοτήτων νιώθουν ευπρόσδεκτοι».

Παρακάτω η επίμαχη στιγμή:


Διαβάστε επίσης: Ξανά τραυματίες οι Μαρτίνεζ & Λίντελοφ