Τελευταία κρούση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Τσέλσι για Μάουντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να κάνει μια τέταρτη και τελευταία πρόταση στην Τσέλσι για τον Μέισον Μάουντ.

Έτοιμη να κάνει μια τελευταία κρούση στην Τσέλσι για τον Μάουντ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι «κόκκινοι διάβολοι» θα κάνε μια τέταρτη και τελευταία πρόταση στην ομάδα του Λονδίνου για την απόκτηση του Άγγλου μέσου.

Υπενθυμίζεται πως οι προσωπικοί όροι έχουν συμφωνηθεί μεταξύ του παίκτη και της ομάδας. Ενώ έχει υπάρξει ξεκάθαρος πως είτε θα φύγει φέτος είτε του χρόνου ως ελεύθερος, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται και δεν θέλει να το ανανεώσει.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγ έχει κι άλλες εναλλακτικές, αλλά την προκειμένη περίπτωση έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στον Μάουντ. Οι πρώτες τρεις προτάσεις των «κόκκινων διαβόλων» έχουν απορριφθεί. Η πρώτη ήταν στα σαράντα εκατομμύρια λίρες, η δεύτερη ήταν στα πενήντα εκατομμύρια λίρες, ενώ η τρίτη ήταν στα πενήντα συν πέντε εκατομμύρια λίρες.

Η Τσέλσι θέλει γύρω στα εβδομήντα εκατομμύρια λίρες. Ο Μάουντ ήταν στόχος και της Λίβερπουλ από την περσινή σεζόν, αλλά δεν έκανε ποτέ επίσημη πρόταση. Τη φετινή χρονιά επίσης αποτέλεσε πρώτος στόχος της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Μπέλιγχαμ, αλλά ούτε φέτος έκανε πρόταση.

Την ίδια ώρα ο Τεν Χαγ έχει στη λίστα του κι άλλον μέσον, τον Αντριάν Ραμπιό. Σύμφωνα με την Athletic οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν έρθει σε επαφή με την πλευρά του παίκτη και περιμένουν απάντηση. Το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου και η αγγλική ομάδα θέλει να το εκμεταλλευτεί, ενώ παράλληλα η Γιουβέντους θέλει να τον ανανεώσει.